Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

Kies uw locatie

Een namaakproduct melden

Een sterretje (*) geeft aan dat een veld verplicht is.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Graag volgende informatie.

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en er is sprake van bekende beveiligingsproblemen. Ook worden mogelijk niet alle functies van deze website of andere websites weergegeven. Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van alle functies van deze website. Internet Explorer 9 of hoger wordt aanbevolen voor een optimale werking.