Met de mySchneider-app is informatie altijd beschikbaar De gloednieuwe mySchneider-app biedt direct toegang tot voortdurend bijgewerkte technische documentatie met eCatalog-functies, zoals veelgestelde vragen, productdocumentatie en catalogi, milieu-informatie met Green Premium-ecolabel, openbare prijzen en technische cursussen.

Zoeken

Zoek producten namen of referenties. Dit is eenvoudiger dan ooit met onze automatische aanvulfunctie!

Vinden

Krijg antwoorden op al uw vragen door onderwerp-gerelateerde FAQ's (veelgestelde vragen) te doorzoeken.

Scannen

Gebruik QR-codes en barcodes om eenvoudig productinformatie te bekijken.

Wees groen

Green Premium-toegang tot RoHS- en REACh-verklaringen van overeenstemming, Product Environmental Profiles en End-of-Life-instructies.

Leren

Kies uit meer dan 1.000 trainingen over onderwerpen zoals veiligheid, risicopreventie, elektrische basisbeginselen, bedrijfsactiviteiten en onderhoud.

Bladeren

Toegang tot de Schneider Electric-catalogus op uw apparaat voor ons volledig aanbod.

Localisatie

Vind eenvoudig de dichtstbijzijnde Schneider Electric distributeur met behulp van de geo-locatie functie.
schneider-ios-apps

Download mySchneider voor iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider voor Android

Scan mij!

>
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en kent beveiligingsproblemen. Ze mag ook niet alle functies van deze website of andere websites weergeven. Werk uw browser bij zodat u toegang hebt tot alle functies van deze website. De laatste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge is aanbevolen voor een optimale functionaliteit.

Chat

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Wij zijn er om u te helpen!