De mySchneider-app is uw rechtstreekse lijn naar ondersteuning en deskundige hulp. Neem eenvoudig contact op met lokale experts, vind antwoorden op uw vragen of vraag om hulp met direct bellen, live chat agent en nieuwe functies voor het indienen van aanvragen.
schneider-ios-apps

Download mySchneider voor iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider voor Android

Scan mij!

>
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en kent beveiligingsproblemen. Ze mag ook niet alle functies van deze website of andere websites weergeven. Werk uw browser bij zodat u toegang hebt tot alle functies van deze website. De laatste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge is aanbevolen voor een optimale functionaliteit.

Chat

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Wij zijn er om u te helpen!