Нашите марки

Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

The Fast Track to Net-Zero for Energy Intensive Users

Discover how to build your sustainable electrification roadmap for grids of the future.

Global Keynote and World Premiere

Digitization and electrification are the way to move forward, unlocking much-needed efficiency and sustainability today.

Trailblazing the Path to Net-Zero Data Centers

Plan your data center operations path toward net-zero operations with digital transformation and best practices.

Дигитализация. Енергийна ефективност. Устойчивост.

Световна премиера на Global Keynote

Социалните и екологични промени в света ускоряват своя темп. Енергийната криза, на която сме свидетели днес, вече дава отражение на по-високите цени и нестабилни доставки. Необходимо е компаниите да преосмислят как да останат енергийно устойчиви. Именно ефективността и устойчивостта въздействат успешно на дейностите днес и в бъдеще. Уравнението е едно: дигитализация + енергия.

Запазете датата сега

Innovation Talks и Global Keynote на живо

Global Keynote and World Premiere Jean-Pascal Tricoire, Chairman and CEO, Schneider Electric 12 Oct. 2022 07:00 – 08:00 ET/13:00 – 14:00 CET/19:00 – 20:00 HKT Регистрация
The Fast Track to Net-Zero for Energy-Intensive Users Frederic Godemel, EVP of Power Systems & Services, Schneider Electric 30 Aug. 2022 08:00 – 08:20 ET/14:00 – 14:20 CET/20:00 – 20:20 HKT При поискване
Data Centers of the Future Pankaj Sharma, EVP of Secure Power, Schneider Electric, and Mark Kidd, EVP & General Manager, Data Centers, Iron Mountain 28 Sept. 2022 08:00 – 08:20 ET/14:00 – 14:20 CET/20:00 – 20:20 HKT При поискване
Software, Data, and AI Peter Weckesser, EVP and Chief Digital Officer, Schneider Electric, and Peter Herweck, CEO, AVEVA 20 Oct. 2022 08:00 – 08:20 ET/14:00 – 14:20 CET/20:00 – 20:20 HKT Очаквайте скоро
Industries of the Future Barbara Frei, EVP of Industrial Automation, Schneider Electric, and Peter Herweck , CEO, AVEVA 1 Nov. 2022 08:00 – 08:20 ET/14:00 – 14:20 CET/20:00 – 20:20 HKT Очаквайте скоро
Buildings of the Future Luis D’Acosta, EVP of Digital Energy, Schneider Electric 17 Nov. 2022 07:30 – 07:50 ET/13:30 – 13:50 CET/19:30 – 19:50 HKT Очаквайте скоро
Electricity 4.0 Olivier Blum, EVP of Energy Management, Schneider Electric 29 Nov. 2022 08:00 – 08:20 ET/14:00 – 14:20 CET/20:00 – 20:20 HKT Очаквайте скоро
Services Frederic Godemel, EVP of Power Systems & Services, Schneider Electric 8 Dec. 2022 09:00 – 09:30 ET/ 15:00 – 15:30 CET/ 21:00 – 21:30 HKT Очаквайте скоро

Innovation Hub в 3D

Запознайте се с най-новите иновации и технологии в нашия център за 3D иновации.
Разгледайте сега Отваря се в нов прозорец

Разгледайте

Преглед на всички Innovation Talks сесии в това събитие.

Научете новости и вдъхновения от лидерите

Разгледайте статиите за мисловно лидерство в управлението на енергията и автоматизацията.

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за събитието, как да се регистрираме, достъп до него и още.

Искате да знаете повече?

Изпратете ни имейл и ние ще се свържем с вас.
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Безплатно"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Разгледай"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBG"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Имате нужда от помощ?

Започнете оттук!

Открийте отговори сега. Изберете решение самостоятелно или се свържете с един от нашите експерти.

Свържете се с екипа за поддръжка

Свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, за да получите повече информация, техническа поддръжка, помощ при оплаквания и други.

Откъде да закупите?

Открийте с лекота най-близкия дистрибутор на Schneider Electric на във Вашия район.

 Отваря се в нов прозорец

Разгледайте ЧЗВ

Получавайте отговорите, от които се нуждаете, като разглеждате често задавани въпроси (ЧЗВ), свързани с темата.

 Отваря се в нов прозорец

Свържете се с отдел „Продажби“

Започнете Вашето запитване за покупка онлайн и наш специалист ще се свърже с Вас.

Chat

Имате ли някакви въпроси или нужда от помощ? Тук сме, за да помогнем!