Willkommen auf der Website von Schneider Electric

Willkommen auf unserer Website.

Land auswählen

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Sprache:

Account Manager Residential

Standort(e):
Hoofddorp (North Holland), Netherlands
Kategorien:
Sales
Req ID:
006UQ5

Beschreibung der Position

Join Schneider Electric and power your career

Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij ernaar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven. Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’. Ontdek hoe onze waarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) werkgever!

Wij zijn op zoek naar een Account Manager Residential (Woningbouw) in Hoofddorp die gemotiveerd is om bij te dragen aan de groei van Schneider Electric. Je zult rapporteren aan Head of Channel Sales.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Als Account Manager Woningbouw (Segment) ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het Schneider Electric portfolio binnen dit segment.
 • Uitbouwen van de marktpositie van Schneider Electric van de woningbouw oplossingen.
 • Beheren van bestaande klanten evenals new business development binnen het woningbouw segment.
 • Ondersteunen van Schneider Electric distributie partners.
 • Nauwe samenwerking met en ondersteunen van alle Schneider Electric sales teams.

 

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

 • Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;
 • Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;
 • Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;
 • Aandacht voor Wellbeing via trainingen en een Well-being Week;
 • De mogelijkheid om te zorgen voor een goede balans tussen werk en prive (bekijk onze global family leave Youtube video voor meer informatie);
 • Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2018 zowel in de lijst van ‘Bloomberg Gender-Equality’ te zijn opgenomen en tevens de eerste plaats te hebben gehaald binnen de industriele sector van ‘Equileap Top 200 Gender Equality’.

Qualifications

 

De kwaliteiten en eigenschappen van de ideale kandidaat voor Account Manager Woningbouw:

 • Minimaal een afgeronde HBO diploma in de richting van Commerciële Economie;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Een echte hunter met kennis van de commerciële vastgoedmarkt;
 • Ervaring binnen het vastgoed (woningbouw) segment is een grote pré;
 • Je bent pro-actief, gedreven en communicatief vaardig;
 • Je bent in staat om te werken in een omgeving die elke dag anders is;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Over Schneider Electric

Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

Meer weten over Schneider Electric ?

Geïnteresseerd?

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruitment & Talent Manager via het telefoonnummer +31 23 5124 124.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Schedule: Full-time
Req: 006UQ5
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Download"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerCH"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Ihr Browser ist nicht mehr auf dem neuesten Stand und es bestehen bekannte Sicherheitsprobleme. Möglicherweise werden darüber hinaus nicht alle Bestandteile dieser Website oder anderer Websites dargestellt. Bitte aktualisieren Sie Ihren Browser, um auf sämtliche Funktionen dieser Website zugreifen zu können. Für optimale Funktionalität werden Internet Explorer 9 oder höher empfohlen.

Chat

Haben Sie Fragen oder benötigen Sie Hilfe? Wir sind da, um Ihnen zu helfen.