Bienvenido al sitio web de Schneider Electric

Puede visitar nuestro sitio web en otro país o región, o ir a nuestro sitio web global.

Seleccione su ubicación

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Channel Manager - Home Builder

Ubicaciones:
Ballerup (Hovedstaden), Denmark
Categorías:
Marketing
ID de solicitud:
006N2Y

Descripción del trabajo

Vil du arbejde med intelligente hjem og være ansvarlig for dette segment i Schneider Electric?
Kan du være bindeleddet til de danske husbyggere, og vil du arbejde med salg, marketing og rådgivning, så har du muligheden lige hér...

Smart Homes
Interessen for at bygge nye huse er stor, og i takt med de stigende krav til bæredygtighed og intelligente hjem, ønsker vi at bidrage mere aktivt til denne udvikling med vores teknologi, erfaring og store knowhow. Vi søger derfor - til en nyoprettet stilling - en Channel Manager til at varetage dette område, for at sikre at vores innovative løsninger bliver en del af dette vækstområde. 

Som Channel Manager bliver du vores centrale nøglemedarbejder med ansvar for både aktiviteter, relationer og kunder. Da stillingen er helt ny, får du gode muligheder for at påvirke og forme jobindholdet. Du får masser af udviklingsmuligheder og faglige udfordringer i et stærkt team med dygtige kolleger, der har holdånd og som løfter i flok.

Gør en forskel - bliv en del af Schneider Electric
Schneider Electric er global specialist i energioptimering, og vi er netop blevet kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Corporate Knights. Vi er en innovativ energikoncern, der har stort fokus på klimarigtige løsninger. Vi gør en indsats for at sikre et bæredygtigt samfund med grøn energi.
I Danmark er vi 900 ansatte og på verdensplan 135.000 medarbejdere i over 100 lande, der omsætter for 190 mia.kr. om året.
Vi designer innovative og energieffektive løsninger, der skaber komfort og værdi for vores kunder over hele landet. Vi samarbejder tæt med el-branchens nøglespillere: entreprenører, elektrikere, grossister m.fl.

Du bliver en vigtig del af Energy Management
Du kommer til at arbejde i forretningsområdet Energy Management, hvor vi er 70 kolleger. Her indgår du i et team med 3 andre segment ansvarlige, der har ansvar for hvert deres område i forhold til elbranchen i Danmark. 

Interessen for at skabe intelligente hjem er øget i de senere år i takt med, at der er kommet nye løsninger og ændrede individuelle behov. At have et hjem, der både kan imødekomme vores behov, skabe komfort og samtidig øge sikkerheden, er interessant for os alle.
Schneider Electric har en række løsninger til at imødekomme disse nye krav, som i tillæg til mange af vores mere traditionelle løsninger til elinstallationen i et hjem, vil blive en afgørende forskel for hver eneste husbygger. 

Opgaver og ansvar
Som vores nye Channel Manager får du det overordnede ansvar for at sikre vores tilstedeværelse i dette marked via aktiviteter, kampagner, synlighed i markedet og de rigtige relationer til beslutningstagerne. 
Du bliver det interne bindeled mellem vores egne nøglepersoner - de produkt-, marketing- og kommunikationsansvarlige - men du får også en ekstern rolle, hvor du skal opbygge relationer til nøglepersoner i branchen, dvs. husbyggere, ejendomsselskaber, udlejningsvirksomheder og lignende. 

Din baggrund
Din baggrund kan være fra mange forskellige uddannelser og brancher, men du skal mestre arbejdet på de indre linjer med marketingrelaterede opgaver, hvor meget tid går med at udarbejde detaljerede aktivitetsplaner og tiltag til markedet. En anden stor del af din hverdag vil foregå ude hos de enkelte kunder, som du via kundesegmentering og vurdering finder relevante for et fremtidigt samarbejde. 

Dine succeskriterier i jobbet er at skabe så meget opmærksomhed omkring disse løsninger, at de danske husbyggere ønsker at tilbyde dem til deres kunder. Derigennem skabes et behov, der øger forretningspotentialet hos de danske el-installatører. 
Du bliver altså en helt afgørende faktor for udviklingen af fremtidens hjem, og lykkes du med at sikre at intelligente løsninger står højest på ønskelisten hos hjemmets kommende beboere, så er du en succes! 

Af natur er du en holdspiller, og dit engagement, din gejst og dit gåpåmod skinner igennem i det daglige. Du er god til at tale med kunder og kolleger på såvel kontoret som ved kundebesøg, fordi du er imødekommende og dygtig til at formidle din passion for det intelligente hjem - også når det går stærkt. Som person er du effektiv og altid på forkant, fordi du er struktureret og proaktiv, og du formår at tænke både kort- og langsigtet. 

•    Du har sandsynligvis en baggrund indenfor marketing, hvor du har haft det fulde ansvar for et område - både aktivitetsmæssigt og kommercielt 
•    Det er en fordel, hvis du har erfaring med teknisk salg og rådgivning
•    Du har en åben og ligefrem personlighed, og du er god til at bygge relationer
•    Du har oparbejdet et stærkt netværk inden for dit fag. Hvis du har kendskab til den danske el branche vil være en fordel
•    Du interesserer dig for nye boligtrends og er altid opdateret på nye tekniske muligheder   
•    Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale

Et meningsfyldt arbejde med udvikling 
Hos Schneider Electric vil vi have de bedste medarbejdere. Derfor går vi ikke på kompromis med uddannelse og udvikling, og vi arbejder målrettet og struktureret med dine uddannelsesplaner fra dag 1. Som Channel Manager betyder det, at du hele tiden udvider din viden og dine kompetencer, samtidig med at der er fokus på din personlige udvikling.

Vi giver vores medarbejdere mulighed for at bruge deres dømmekraft, gøre det bedste for vores kunder og få mest muligt ud af deres energi. Vi lægger vægt på mangfoldighed og retfærdighed. Vi sætter pris på forskelle, og vi byder alle kandidater velkomne. 

Interesseret? 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sales Manager Jakob Andersen på tlf. 6021 7861 eller Talent Acquisition Country Partner Michael Christiansen på tlf. 6014 2840.
Læs mere om os, og mød nogle af vores medarbejdere på www.se.com/dk.  
 
Søg jobbet ved at sende os en motiveret ansøgning og dit cv snarest muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig!


Schedule: Full-time
Req: 006N2Y
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="VIEW"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="http://m.onelink.me/16aa2579"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>

Chat

¿Tiene alguna pregunta o necesita ayuda? Estamos aquí para ayudarlo.