Bienvenido al sitio web para Costa Rica de Schneider Electric

Bienvenido a nuestro sitio web para Costa Rica.

Selecciona tu ubicación

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Teknisk Inneselger, Brann og Sikkerhetsløsninger

Ubicación(s):
Oslo (Oslo), Norway Bergen (Hordaland), Norway Trondheim (Sør-Trøndelag), Norway
Categorías:
Sales
ID de solicitud:
006BDX

Descripción del puesto de trabajo

I Schneider Electric er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon. Vi jobber med noen av markedets beste løsninger, og er stolte av vår kultur som er preget av stolthet og mangfold. Vi jobber hardt for å legge til rette for like muligheter, og er for niende året på rad rangert som et av verdens mest etiske selskaper. Vi er  Platinum partner med ODA, som jobber for å fremme kvinner i Tech, og vår norske toppleder ble i 2019 kåret til Best CEO in Renewable Energy av European CEO Magazine, og til en av Norges ledende teknologikvinner av Abelia og ODA Nettverk.

 

Vårt nasjonale Service Sales team vokser og vi søker derfor etter en ny kollega som vil jobbe med salg av serviceprosjekter, primært med løsninger innen Brann, Adgangskontroll og Sikkerhet for næringsbygg. Kundene du vil jobbe med er sluttbrukere, både kommersielle og offentlige, og vil i hovedsak bestå i oppfølging via epost og telefon, men også møter hos kunde. Stillingen har kontorplass i Oslo, og rapporterer til Service Sales Manager.

 

Ditt viktigste bidrag vil være å følge opp eksisterende kunder i forbindelse med salg av oppgraderinger og utvidelser av eksisterende anlegg. Du vil være i tett dialog med våre feltingeniører som utfører oppdrag hos våre kunder, og fanger opp muligheter for mersalg, samtidig som de samme kundene kan ha behov for større utbedringer og moderniseringsløsninger. I tillegg til løsningssammensetting og kalkulasjon, vil du få account-ansvar, være en god rådgiver internt og eksternt, og delta på befaringer. Brann og Sikkerhet består av over 40 feltingeniører, i tillegg til prosjektledere, koordinatorer og selgere, og du vil inngå som en viktig resurs i et team på åtte personer.

 

For å lykkes i rollen må du stortrives i et hektisk miljø hvor ting skjer raskt. Du motiveres av å formidle gode løsninger og være en god rådgiver og sparringspartner. Du må derfor ha en god teknisk kompetanse innen elektro, automasjon eller brann og sikkerhet, og stortrives i rollen som rådgivende selger. Som person er du strukturert og forretningsorientert, og har erfaring fra salg, og gjerne avtaler/forhandling. Det er viktig at du kan arbeide selvstendig, og innehar god generell IT-kunnskap, i tillegg til å snakke norsk flytende og beherske engelsk godt, både skriftlig og muntlig.

 

Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger og en stor nettbasert opplæringsportal. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil få frihet under ansvar og en fleksibel arbeidshverdag i et globalt selskap med en tydelig grønn profil.

 

Les mer om oss på www.se.com/no


For spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med Service Sales Manager, Anna Haakansson på telefon + 47 948 60 892, eller Rekrutteringsansvarlig, André Tangen på telefon +47 958 56 520.


Schedule: Full-time
Req: 006BDX
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Descargar"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerMX"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Su navegador no está actualizado y es posible que tenga problemas de seguridad. También puede no mostrar todas las características de este sitio web u otros sitios web. Actualiza tu navegador para acceder a todas las funciones de este sitio web. Se recomienda para una funcionalidad óptima Internet Explorer 9 o superior.

Chat

¿Tiene alguna pregunta o necesita ayuda? Estamos aquí para ayudarlo.