Find vores kontaktpersoner

Salgsorganisation

Claus Steengaard

Vice President, Power Systems

E-mail: claus.steengaard@se.com

Mobil: +45 60 21 78 12

Salgsorganisation

Peter Madsen

Product Manager

E-mail: peter.madsen@se.com

Mobil: +45 40 34 30 58

Salgsorganisation

Jens Pedersen

Project Manager, Project Manager MV

E-mail: jens.pedersen@se.com

Mobil: +45 30 62 60 10

<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Internet Explorer 9 eller højere anbefales for optimal funktionalitet.