Welcome to the Schneider Electric Website

Welcome to our website.

Select your location

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

KAM Homebuilder & DIY

Location(s):
Oslo (Oslo), Norway
Categorie(s):
Sales
Req ID:
006LNM

Job Description

Klar for en sentral salgsolle i verdens mest bærekraftige selskap?

 

I Schneider Electric er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon. Vi jobber med noen av markedets beste løsninger, og er stolte av vår kultur som er preget av stolthet og mangfold. Vi jobber hardt for å legge til rette for like muligheter, og er for niende året på rad rangert som et av verdens mest etiske selskaper. I 2021 ble vi rangert som verdens mest bærekraftige selskap av Corporate Knights. Vi er Platinum partner med ODA, som jobber for å fremme kvinner i Tech, og vår norske toppleder ble i 2019 kåret til Best CEO in Renewable Energy av European CEO Magazine.

 

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å definere vår tilnærming til husbyggerbransjen gjennom å bygge strategiske relasjoner og partnerskap med nøkkelkunder. Du vil jobbe strategisk med alt fra kartlegging til forhandling og oppfølging, og være med og drive endringen i bransjen mot smartere, tryggere og mer energieffektive hjem. Du vil jobbe både strategisk og operativt med utvikling av et forretningsområde med stor potensial, i tett samarbeid med engasjerte kolleger. Du vil jobbe tett med salgsorganisasjonen, produktsjefer og ledelse for å sikre gode markedsplaner, relevante volumer og optimale marginer. 


For å lykkes i rollen må du stortrives i tett relasjon med beslutningstakere. God rådgivning er essensielt, og du vil få en god del hjelp fra våre teknisk kompetente kolleger, og relevant salgserfaring er et krav. Som person er du forretningsorientert, analytisk og beholder roen i stressende situasjoner. Du motiveres av å jobbe med påvirkning i en kompleks organisasjon og -produktportefølje, og snakker norsk flytende og behersker engelsk, både skriftlig og muntlig. I normalsituasjon må noe reising påregnes i stillingen, som hovedsak uten overnatting.


Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger som stiller opp og en stor nettbasert opplæringsportal. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil jobbe selvstendig med high-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr en fleksibel hverdag med gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning, og en god anledning til å utfordre både din og vår horisont.

 

Les mer om oss på se.com/no

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Segment Director Guillaume Clement på tlf 413 90 672, eller rekrutteringsansvarlig André Tangen på tlf 958 56 520.


Schedule: Full-time
Req: 006LNM
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="VIEW"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerEG"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Internet Explorer 9 or higher is recommended for optimal functionality.

Chat

Do you have questions or need assistance? We’re here to help!