Chattaa meidän kanssamme

Asiakaspalvelijamme eivät ole käytettävissä tällä hetkellä. Chat on käytettävissä 8:00-16:00 maanantaista perjantaihin.
Tarvitsetko apua?

Anna tietosi alla, niin asiakaspalvelutiimimme vastaa kysymykseesi, tukipyyntöösi tai reklamaatioosi mahdollisimman pian.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä. Antamasi sähköpostiosoite on virheellinen.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä.

Tämä on pakollinen kenttä.

Schneider Electric käyttää antamiasi henkilötietoja pyyntöihisi vastaamiseen, yhteydenpitoon kanssasi ja paremman palvelun tarjoamiseen, jos otat meihin uudelleen yhteyttä. Järjestelmämme analysoivat pyynnöt automatisoidusti, jotta saat nopean ja asianmukaisen vastauksen. Nämä toiminnot suoritetaan asiakkaidemme ja Schneider Electricin oikeutetun edun mukaisesti. Pidämme tietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan. Lisätietoja oikeuksistasi ja siitä, miten Schneider Electric käyttää henkilötietojaan Tietosuojakäytäntö

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

Soita meille

Lähetä meille sähköpostia

Katso lähin toimipisteemme

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Internet Explorer 9 tai sitä uudempi selain takaa parhaan mahdollisen toimivuuden.