Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Lataa asiakirjoja

Löydät tarvitsemasi helposti. Täällä voit selata ja ladata luetteloita, white papereita, tuoteohjelmistoja, CAD-tiedostoja, asennusoppaita, käyttöoppaita ja paljon muuta.

Hanki ohjelmistoja

Ohjelmistomme soveltuu suunnitteluun ja rakentamiseen kuin myös käyttöön ja ylläpitoon. Saatavillasi on laajin energianhallinnan ja teollisuusautomaation ohjelmistovalikoima.

Etsi tuotteita

Etkö ole varma, mikä tuote projektiin sopii? Päätöksenteossa auttaa tuotevalitsimemme, jolla löydät etsimäsi helposti ja nopeasti.

Löydä vastaukset

Onko sinulla kysyttävää? Me autamme. Aiheittain jaetuista usein kysytyistä kysymyksistä ja teknisistä artikkeleista löydät nopealla haulla etsimäsi vastaukset helposti.

Löydä jälleenmyyjät

Jälleenmyyjähaku näyttää nopeasti ja helposti lähimmän jälleenmyyjäsi.

Vihreys valttina

Green Premium lisää läpinäkyvyyttä tarjoamalla kattavat ja luotettavat tiedot tuotteidemme ympäristövaikutuksista.

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Internet Explorer 9 tai sitä uudempi selain takaa parhaan mahdollisen toimivuuden.