Finland

Tervetuloa sivustollemme.

Voit tarkistaa saatavilla olevat tuotteet valitsemalla toisen maan tai tutustua yritystietoihin siirtymällä globaalille sivustollemme.

Valitse sijaintisi
  • Default Alternative Text

Löydä tarvitsemasi nopeasti

Tutustu digitaalisiin työkaluihimme, joiden avulla käytät vähemmän aikaa vastausten etsimiseen ja enemmän aikaa yrityksesi toimintaan.

Löydä mitä tarvitset. Saman tien.

Saat vastaukset nopeasti!

Haluamme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot ja avun nopeasti ja helposti, jotta pääset eteenpäin. Digitaalisilla työkaluillamme löydät tiedot tuotteista ja niiden ympäristövaikutuksista, voit ladata tiedostoja tai ohjelmistoja, saat vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja näet lähimmän jälleenmyyjän helpommin kuin koskaan. Selaa Schneider Electricin verkkosivuja ja katso miten voimme auttaa.

Löydät tarvitsemasi yksilöllisen sisällön nopeasti!

mySchneider-kumppaniportaalissa yrityksesi tarpeisiin räätälöity tuki on aina vain muutaman klikkauksen päässä. Verkkokoulutukset ja muut ohjelmat ovat saman tien saatavilla ja auttavat tarttumaan tehokkaasti liiketoimintamahdollisuuksiin.

Löydä, katso hinta, tilaa – nopeasti!

mySE-portaalista löydät helposti kaikki, mitä tarvitset uusimpaan projektiisi. Schneider Electricin tuotteiden ja palveluiden itsepalvelusivustossa näet tuotteiden ja palveluiden reaaliaikaiset hinta- ja saatavuustiedot, voit käyttää tarjous- ja tilauspalveluita ja saat nopeasti apua chatissa.

Tietoa kätevästi ja nopeasti

mySchneider-sovellus tuo tarvitsemasi vastaukset käden ulottuville. Räätälöidyt palvelut, ympärivuorokautinen itsepalvelu ja asiantuntijatuki ovat saatavilla älypuhelimellasi saman tien. Autamme yritystäsi tekemään asiat helpommin joka päivä. iOS- ja Android-laitteille ladattavalla mySchneider-sovelluksella pääset mySchneideriin ja mySE-portaaliin mistä tahansa. Lataa ja rekisteröidy jo tänään, niin saat entistä paremmat palvelut.

Löydä mitä tarvitset. Saman tien.

Tarvitsetko jotain? Me autamme – livenä!

Jos et löydä, mitä etsit, asiantuntijatiimimme tulee apuun yhdellä klikkauksella tai pyyhkäisyllä. Reaaliaikaisesta chat-tuesta saat tarvitsemasi tiedot ja neuvot saman tien.

Ota yhteyttä chatin kautta