Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
  • Yksi merkintä, monta etua

Green Premium -merkin tarina

Green Premium -ekomerkki tuo täydelliset ympäristötiedot kaikkien ulottuville, niin kotikäyttäjille kuin kiinteistönhoitajille, arkkitehdeille, toimittajillemme ja OEM-kumppaneillemme.

• Woman using cell phone on city street, smart mobility, digital economy

Tieto on valtaa

Näin hyödynnät Green Premium -merkkiä

Green Premium -ekomerkki merkitsee täydellisiä, läpinäkyviä ja helposti saatavilla olevia tietoja mm. Schneider Electricin tuotteista ja niiden ympäristöjalanjäljestä.
  • Smiling industrial production contractor holding a smartphone

Tarkista tuote

Yksi helppokäyttöinen työkalu

Etsi ja lataa kattavat tiedot Green Premium -tuotteista.
  • girl and boy out in the field playing, environmental sustainability

Kattavat tiedot

Green Premium -ekomerkki

Lue lisää ekomerkistämme ja miten se täyttää standardien vaatimukset.

Vuonna 2008 kehitimme tuotteidemme kestävyyttä koskevan Green Premium -ohjelman, jonka avulla voimme tarjota avointa tietoa vaarallisista aineista, ympäristövaikutuksista ja hävittämisohjeista. Uusi Green Premium -ohjelma ilmentää vakaata uskoamme siihen, että kunnianhimoiset ympäristönäkökohdat on sisällytettävä kaikkiin arvolupauksiimme. Asiakkaat ja liikekumppanit ovat myös vaatineet sitä yhä useammilla alueilla ja markkinasegmenteillä.

Euroopan unionin RoHS-direktiivi

Euroopan unionin vaarallisten aineiden käyttöä rajoittava direktiivi pyrkii poistamaan haitalliset kemikaalit käytöstä esimerkiksi katkaisijoissa ja sähkökalusteissa.

REACH-asetus

Euroopan Unionin REACH-asetus koskee sellaisten kemikaalien käyttöä, jotka voivat olla vaaraksi ihmisten terveydelle tai ympäristölle. Asetus edellyttää, että tuottajat laativat suunnitelmia erityistä huolta aiheuttavien aineiden (SVHC) korvaamiseksi.

Ympäristöprofiili

Tuotteen ympäristöprofiili (PEP) on asiakirja, joka sisältää tarkat tiedot kunkin tuotteen ja sen raaka-aineiden ympäristövaikutuksesta.

Hävittämisohjeet

Hävittämisohjeet sisältävät kattavan ohjeistuksen tuotteen vastuullisesta hävittämisestä ja kierrättämisestä. Ne auttavat turvaamaan ympäristöä ja parantamaan toiminnan tehokkuutta.
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Internet Explorer 9 tai sitä uudempi selain takaa parhaan mahdollisen toimivuuden.