Tuotemerkkimme

Tervetuloa sivustollemme.

Yksi merkintä, monta etua

Green Premium -merkin tarina

Green Premium -ekomerkki tuo täydelliset ympäristötiedot kaikkien ulottuville, niin kotikäyttäjille kuin kiinteistönhoitajille, arkkitehdeille, toimittajillemme ja OEM-kumppaneillemme.

Vuonna 2008 kehitimme tuotteidemme kestävyyttä koskevan Green Premium -ohjelman, jonka avulla voimme tarjota avointa tietoa vaarallisista aineista, ympäristövaikutuksista ja hävittämisohjeista. Uusi Green Premium -ohjelma ilmentää vakaata uskoamme siihen, että kunnianhimoiset ympäristönäkökohdat on sisällytettävä kaikkiin arvolupauksiimme. Asiakkaat ja liikekumppanit ovat myös vaatineet sitä yhä useammilla alueilla ja markkinasegmenteillä.

Euroopan unionin RoHS-direktiivi

Euroopan unionin vaarallisten aineiden käyttöä rajoittava direktiivi pyrkii poistamaan haitalliset kemikaalit käytöstä esimerkiksi katkaisijoissa ja sähkökalusteissa.

REACH-asetus

Euroopan Unionin REACH-asetus koskee sellaisten kemikaalien käyttöä, jotka voivat olla vaaraksi ihmisten terveydelle tai ympäristölle. Asetus edellyttää, että tuottajat laativat suunnitelmia erityistä huolta aiheuttavien aineiden (SVHC) korvaamiseksi.

Ympäristöprofiili

Tuotteen ympäristöprofiili (PEP) on asiakirja, joka sisältää tarkat tiedot kunkin tuotteen ja sen raaka-aineiden ympäristövaikutuksesta.

Hävittämisohjeet

Hävittämisohjeet sisältävät kattavan ohjeistuksen tuotteen vastuullisesta hävittämisestä ja kierrättämisestä. Ne auttavat turvaamaan ympäristöä ja parantamaan toiminnan tehokkuutta.
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Tarvitsetko apua?

Aloita tästä.

Löydä vastauksia. Etsi ratkaisua tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Pyydä asiakaspalvelutiimiltämme lisätietoja tai teknistä tukea.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Löydä helposti lähin jälleenmyyjä.

avautuu uudessa ikkunassa

Selaa usein kysyttyjä kysymyksiä

Saat tarvitsemasi vastaukset selaamalla aiheittain lajiteltuja usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK).

avautuu uudessa ikkunassa

Ota yhteyttä myyntiin

Ota yhteyttä myyntilomakkeen kautta ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.