Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
  • Tutustu mySchneider-sovellukseen

Sovelluksen toimintojen pikaesittely

Rekisteröitymällä saat käyttöösi kaikki hyödylliset ominaisuudet.
schneider-ryhmäsovellus

Suosittu asiakaspalvelusovelluksemme on nyt entistäkin parempi.

mySchneider-sovellukset

Kokeile mySchneider-sovellusta jo tänään

schneider - ios-sovellukset

Lataa mySchneider iOS-laitteelle

lataa-schneider-asiakaspalvelusovellus

Lataa mySchneider Androidille

Vaihtoehtoinen oletusteksti

Skannaa tämä

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Internet Explorer 9 tai sitä uudempi selain takaa parhaan mahdollisen toimivuuden.