Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
mySchneider-sovellus pitää tiedot aina käsillä Upouudella mySchneider-sovelluksella pääset välittömästi käsiksi jatkuvasti päivittyvään, eCatalog-toimintoja hyödyntävään tekniseen sisältöön, kuten usein kysyttyihin kysymyksiin, tuotedokumentaatioon, kuvastoihin, Green Premium -ekomerkin ympäristötietoihin, julkisiin hintoihin ja teknisiin kursseihin.

Haku

Etsi tuotenimiä tai tuotekoodeja. Automaattisen tekstinsyötön ansiosta haku on entistä helppokäyttöisempi!

Hae

Löydät vastaukset useimpiin kysymyksiisi aihekohtaisista usein kysytyistä kysymyksistä.

Skannaa

Löydä tuotetiedot helposti QR-koodien ja viivakoodien avulla.

Toimi vihreästi

Green Premium -ekomerkki antaa mahdollisuuden tutustua RoHS- ja REACH-standardien vaatimustenmukaisuuteen sekä tuotteiden ympäristöprofiileihin ja hävittämisohjeisiin.

Selaa

Avaa Schneider Electricin tuoteluettelo laitteellasi ja tutustu koko tarjontaamme.

Lisätietoja

Valitse haluamasi yli 1 000 koulutuksesta, jotka käsittelevät monenlaisia aiheita, kuten turvallisuutta, riskien ehkäisemistä, sähkötekniikan perusteita, käyttöä ja ylläpitoa.
schneider - ios-sovellukset

Lataa mySchneider iOS-laitteelle

lataa-schneider-asiakaspalvelusovellus

Lataa mySchneider Androidille

Vaihtoehtoinen oletusteksti

Skannaa tämä

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Parhaan toiminnan kannalta suositellaan Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen uusinta versiota.