Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
mySchneider-sovellus on kuuma linjasi tuki- ja asiantuntijapalveluihin. Voit helposti ottaa yhteyttä paikallisiin asiantuntijoihin ja saada vastauksia kysymyksiisi: soita, avaa chat tai luo huoltopyyntö.
mySchneider-sovellukset

Kokeile mySchneider-sovellusta jo tänään

schneider - ios-sovellukset

Lataa mySchneider iOS-laitteelle

lataa-schneider-asiakaspalvelusovellus

Lataa mySchneider Androidille

Vaihtoehtoinen oletusteksti

Skannaa tämä

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFI"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Selaimesi on vanhentunut ja altis tunnetuille tietoturvariskeille. Se ei välttämättä näytä kaikkia tämän verkkosivuston tai muiden sivustojen ominaisuuksia. Päivitä selaimesi, niin pääset tarkastelemaan kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia. Parhaan toiminnan kannalta suositellaan Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen uusinta versiota.