Bienvenue sur le site Web de Schneider Electric

Bienvenue sur notre site Web.

Choisissez un pays ou une région

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Senior Salgsingeniør, smarte bygg

Emplacement(s):
Stavanger (Rogaland), Norway Kristiansand (Vest-Agder), Norway Haugesund (Rogaland), Norway Bergen (Hordaland), Norway
Catégories:
Sales
ID demande:
006ES7

Description de poste

I Schneider Electric er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon. Vi jobber med noen av markedets beste løsninger, og er stolte av vår kultur som er preget av stolthet og mangfold. Vi jobber hardt for å legge til rette for like muligheter, og er for niende året på rad rangert som et av verdens mest etiske selskaper. Vi er Platinum partner med ODA, som jobber for å fremme kvinner i Tech, og vår norske toppleder ble i 2019 kåret til Best CEO in Renewable Energy av European CEO Magazine.

 

Divisjon Digital Energy i Schneider Electric har en stor produktportefølje og leverer ledende produkter og løsninger innen byggautomasjon, brannvarsling- nødlys- og adgangskontrollanlegg. Vi er leverandør i alt fra små til store byggeprosjekter i både offentlig og privat sektor.

 

Til vårt team i sørvest søker vi nå er erfaren salgsressurs som vil jobbe proaktivt og strategisk med relasjonsbygging og salg mot nye og eksisterende kunder. Din kundeportefølje vil i hovedsak bestå av totalentreprenører, tekniske installatører og offentlige og private byggherrer hvor du vil få ansvar for salg av løsninger til fremtidens bygg. Du vil jobbe ut fra vårt kontor i Stavanger og/eller Bergen, bli en del av et regionalt salgsteam, og rapporterer til salgssjef.

 

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å utvide Schneider Electrics kundeportefølje spesielt med hensyn til kommende bygg- og eiendomsutviklingsprosjekter og samtidig videreutvikle gode relasjoner til eksisterende kunder. Du vil jobbe tett med det regionale service- og prosjektapparatet, men kan også få ansvar for kalkulasjon og løsningssammensetting for små og mellomstore prosjekter og dermed synliggjøre verdien av løsningen som en betrodd rådgiver av dine kunder. 

 

For å lykkes i rollen må du stortrives i et hektisk miljø hvor ting skjer raskt. Du motiveres av å oppnå mål og formidle gode løsninger. Som person stortrives du i tett interaksjon med beslutningstakere, du er strukturert, fremoverlent og initiativrik. Du er forretningsorientert, kjenner entreprise strukturen i byggfaget og kan arbeide selvstendig og effektivt. Du har også flere års salgserfaring og gjerne teknisk interesse, men om du har tilegnet deg dette gjennom fagbrev, praktisk eller akademisk er ikke så viktig for oss. Du brenner for å bygge gode og langsiktige relasjoner gjennom kundeaktiviteter både lokalt og regionalt.

 

Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger som stiller opp og en stor nettbasert opplæringsportal. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil jobbe selvstendig med High-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Salgssjef Morten M. Olsen på tlf 489 98 820, eller rekrutteringsansvarlig André Tangen på tlf 958 56 520. 


Schedule: Full-time
Req: 006ES7
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratuit"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Afficher"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerFR"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Pour une meilleure utilisation, nous vous recommandons de mettre à jour votre navigateur en installant la dernière version disponible. Vous bénéficierez, ainsi, des dernières fonctionnalités et technologies utilisées sur ce site.