Welcome to the Schneider Electric Website

Welcome to our website.

Select your location

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Language:

Installed Base Services Engineer - fire

Location(s):
Frösundavik (Stockholms län), Sweden
Categorie(s):
Customer Projects & Services
Req ID:
006A2D

Job Description

Vill du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom brand och säkerhet och vill du ha möjlighet att påverka, utveckla och förändra i ditt arbete? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electrics Stockholmsavdelning inom området brand en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som brandtekniker kommer du att tillhöra ett team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder samt kontoret. Geografiskt finns kunderna i Stockholm med omnejd och din placeringsort är i Solna. I rollen jobbar du självständigt ute hos Schneider Electrics kunder men du kommer också få hjälp och stöttning av ditt team.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

  • Installation och driftsättning av brandlarm
  • Felsökning, akutservice samt avtalsservice
  • Planerat underhållsarbete
  • Dokumentation enligt regelverket inom brandsäkerhet
  • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning

Kvalifikationer och erfarenheter 
Vi söker dig som gillar teknik och har minst två års erfarenhet av att jobba med teknik inom brand. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i programmering och nätverksteknik är önskvärt. Erfarenhet inom driftsättning av brandlarm är meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation och att du är van vid och trivs med att möta kunder, ge service och utveckla samarbeten. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning. Du är lyhörd och förtroendeingivande samt strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa och arbetar strukturerat och systematiskt. Du är van vid att fatta egna beslut och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.
Som person är du även social och du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, förmånsbil och friskvårdsbidrag. 

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar Schneider Electric med JKS Sverige. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.


Välkommen med din ansökan!


Schedule: Full-time
Req: 006A2D
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="VIEW"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerIN"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Internet Explorer 9 or higher is recommended for optimal functionality.

Chat

Do you have questions or need assistance? We’re here to help!