Welcome to the Schneider Electric Website

Welcome to our website.

Select your location

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Installed Base Services Engineer

Location(s):
Göteborg (Västra Götalands län), Sweden
Categorie(s):
Customer Projects & Services
Req ID:
006KB4

Job Description

Vill du ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom brand och säkerhet och få arbeta i ett team med stark teamkänsla? Vill du ha en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Göteborg en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker inom brand och säkerhet kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta brett med serviceuppdrag och mindre projekt. Arbetsuppgifterna är omväxlande och rollen innebär mycket kundkontakter, där du hanterar hela kedjan från första kontakt till rapportering av arbetet. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor. Geografiskt finns kunderna i Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

  • Installation, konfigurering och driftsättning av Schneider Electrics egen produkt ESMI
  • Felsökning och avhjälpande service
  • Teknisk support, rådgivning och utveckling av kundsamarbeten


Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som antingen har elteknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, eller så arbetar du inom el, tele, nätverksteknik eller teknik i någon form, antingen som tekniker eller ingenjör. Har du erfarenhet av att installera, driftsätta och felsöka säkerhetssystem (brandlarm, inbrottslarm eller passersystem), eller ett intresse för den typen av system, programmering/IT och nätverksteknik, ser vi det som en stor fördel. Du har god teknisk förståelse och gärna erfarenhet av service och kundkontakter sedan tidigare. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och engagerad och du motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och mån om att följa regelverk samt riktlinjer för arbetsmiljö och hälsa. Du är serviceinriktad och lyhörd och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden.

Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du är självgående, bekväm med att fatta egna beslut och att du kan planera och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Samtidigt trivs du med att arbeta i team och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du är social och öppen som person, och har ett tillmötesgående sätt, som gör att du har lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS, för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer +46 40-10 12 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!


Schedule: Full-time
Req: 006KB4
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="VIEW"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNG"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Internet Explorer 9 or higher is recommended for optimal functionality.

Chat

Do you have questions or need assistance? We’re here to help!