Hoe kunnen wij u helpen? Selecteer een optie

• Productinformatie of technische ondersteuning bekijken
  • Een product/oplossing kopen, informatie over prijzen en beschikbaarheid bekijken
  • Informatie over bestellingen en retourzending, klachten, en overige vragen

Vind u niet wat u zoekt?

Bekijk onze andere ondersteuningsopties op deze pagina, of neem rechtstreeks online contact met ons op over uw specifieke verzoek.
  • Heeft u een MySchneider Electric (MySE)-account? Gebruik ons platform om uw bestelling te plaatsen. U kunt ook uw specifieke behoeften bespreken met ons verkoopteam.
  • Bekijk distributeurs bij u in de buurt die producten van Schneider Electric op voorraad hebben en die klaarstaan om in uw behoeften te voorzien.
  • Meld u aan bij uw MySchneider Electric (MySE)-account om de prijs en/of beschikbaarheid van producten te bekijken, of stel uw vraag online, waarna een deskundige contact met u zal opnemen.
  • Begin uw project door een offerte te bespreken met onze verkoopdeskundigen.

Vind u niet wat u zoekt?

Bekijk onze andere ondersteuningsopties op deze pagina, of neem rechtstreeks online contact met ons op over uw specifieke verzoek.
  • Meld u aan bij uw My Schneider Electric (MySE)-account om de status van uw bestelling te bekijken, of vul ons online formulier in, waarna een deskundige contact met u zal opnemen.
  • Meld u aan bij uw My Schneider Electric (MySE)-account om uw bestelling bij te werken, of vul ons online formulier in, waarna een deskundige contact met u zal opnemen.
  • Meld u aan bij uw My Schneider Electric (MySE)-account om het probleem/de problemen te melden, of vul ons online formulier in, waarna een deskundige contact met u zal opnemen om het probleem op te lossen.
  • De beste manier om deze informatie te bekijken, is door u aan te melden bij uw My Schneider Electric (MySE)-account. Als u meer informatie nodig hebt, kunt u het contactformulier invullen.
  • Als u andere vragen of problemen hebt, verzoeken wij u rechtstreeks contact met ons op te nemen. Een van onze deskundigen zal u dan helpen.

Vind u niet wat u zoekt?

Bekijk onze andere ondersteuningsopties op deze pagina, of neem rechtstreeks online contact met ons op over uw specifieke verzoek.