Netherlands

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of bezoek onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf.

Kies uw locatie
  • Default Alternative Text
    Waar bent u naar op zoek?

Support en digitale tools

Gebruik onze digitale tools om eenvoudig te vinden wat u zoekt. Op deze pagina vindt u een handig overzicht van links naar documentatie en software tot het persoonlijke self-service portaal en informatie over uw bestellingen. Ook kunt u gebruikmaken van onze productselector om eenvoudig en snel de producten te vinden die u nodig heeft.

Start productselector

Een compleet overzicht van onze digitale tools om snel te vinden wat u zoekt.

Informatie en ondersteuning

We helpen u graag met het vinden van de informatie en ondersteuning die u nodig heeft. Op deze overzichtspagina vindt u links naar productinformatie en documentatie, software en firmware, de antwoorden op ruim 1.000 veelgestelde vragen en een handige locator voor het vinden van de dichtstbijzijnde distributeur. We helpen u graag met het vinden van de informatie en ondersteuning die u nodig heeft. Op deze overzichtspagina vindt u links naar productinformatie en documentatie, software en firmware, de antwoorden op ruim 1.000 veelgestelde vragen en een handige locator voor het vinden van de dichtstbijzijnde distributeur. Ook helpen we u graag bij het controleren of uw producten klaar zijn voor een groene toekomst en adviseren we u bij het maken van de meest duurzame keuze.

Vind snel de gepersonaliseerde informatie die u nodig heeft

Met het mySchneider portaal bent u nooit meer dan een klik verwijderd van ondersteuning die is afgestemd op uw wensen. U heeft direct toegang tot online trainingen en andere programma's om u te helpen uw zakelijke kansen optimaal te benutten.

Uw eigen, gepersonaliseerde self-service portaal

Met mySE vindt u gemakkelijk en snel wat u nodig heeft voor uw nieuwste project. Als uw persoonlijke self-service portaal voor producten en diensten van Schneider Electric, biedt mySE u toegang tot realtime prijzen en beschikbaarheid, offerte- en besteldiensten en technische ondersteuning via de livechat.

Praktische informatie binnen handbereik, ook onderweg

Middels de mySchneider app heeft u de antwoorden die u zoekt altijd en overal binnen handbereik. Maak gebruik van 24/7 self-service en deskundige support op uw smartphone en ontdek hoe wij uw werk elke dag eenvoudiger maken. Met de mySchneider app heeft u ook onderweg en op locatie toegang tot informatie over o.a. uw bestelling, prijslijsten, beschikbaarheid en Track & Trace. Download de app vandaag nog in de App Store (iOS) of Google Play (Android) en maak direct gebruik van onze gepersonaliseerde services.

Een compleet overzicht van onze digitale tools om snel te vinden wat u zoekt.

Heeft u een vraag? Wij staan klaar om u te helpen!

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Ons deskundige Customer Care team staat klaar om u verder te helpen. Klik op onderstaande link om te chatten met een van onze technische experts. Neemt u liever telefonisch contact op? Bel ons gerust! U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 contact opnemen via de livechat of via de telefoon. Buiten kantoortijden kunt u uw vraag of bericht achterlaten middels het contactformulier.