Onze merken

Impact Logo Company English Black 177x54.svg

Welkom op onze website.

Orderstatus, prijs en beschikbaarheid controleren

Voor distributeurs en partners die rechtstreeks bij ons bestellen, biedt het mySchneider-portaal toegang tot:
  • Realtime productprijs en beschikbaarheid
  • Vereenvoudigde offertes, interface
  • Bestelgeschiedenis en verzendgegevens

Ontvang persoonlijke ondersteuning

• Cases aanmaken om hulp te krijgen van onze experts
  • Kwesties beheren en casestudy's bekijken
  • Persoonlijke chatervaring

"mySchneider is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te navigeren, met alles op één plek."

We horen graag positieve feedback van onze partners over hoeveel de mySchneider gepersonaliseerde, alles-in-een oplossing hun bedrijf ondersteunt.
Uw account aanmaken opens in new Window

mySchneider-account aanmaken

Krijg volledige toegang tot gepersonaliseerde tools en ondersteuning.
Uw account aanmaken opens in new Window
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Bekijk"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNL"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Hulp nodig?

Hulp nodig bij selecteren van een product?

Of zoekt u prijzen, levertijden? Bekijk onze digitale tools.

Zoek uw antwoord in FAQ’s

Veelgestelde vragen en antwoorden leest u in onze FAQ’s.

opens in new Window

Verkooppunten

Vind eenvoudig De juiste distributeur. Zoek op locatie, soort distributeur of naam.

opens in new Window

Ondersteuning nodig bij uw project?

Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op met onze specialisten.

Technische vraag?

Wilt u meer weten over producten? Neem contact op met ons Customer Care team.