• Eén label, vele voordelen

Het verhaal van Green Premium

Ons Green Premium-milieulabel biedt uitgebreide ecologische informatie voor iedereen, van huiseigenaren, gebouwbeheerders en architecten, tot onze distributeurs en OEM-partners.

Check uw product

Vind en download uitgebreide informatie en verklaringen over Green Premium producten in onze database.
  • Check Green Premium producten op uw mobiel

Met de mySchneider app kunt u gemakkelijk en snel producten checken op het Green Premium-ecolabel.
In 2008 hebben we Green Premium ontwikkeld, ons duurzaamheidsprogramma voor producten, om transparante informatie te bieden over gevaarlijke stoffen, milieueffecten en instructies voor het einde van de levensduur. De nieuwe Green Premium is een uiting van onze innerlijke overtuiging dat in al onze waardevoorstellen rekening moet worden gehouden met ambitieuze milieuoverwegingen. Het is ook waar klanten en zakenpartners steeds meer om vragen, in meerdere landen en in meerdere marktsegmenten.
Default Alternative Text

Alles over Green Premium

Lees meer over het Green Premium-ecolabel en hoe het zich heeft ontwikkeld tot een drijvende kracht achter duurzame bedrijfsprestaties voor onze klanten.
Bekijk presentatie
Default Alternative Text

Green Premium whitepaper

Krijg meer gedetailleerde informatie over de nieuwe Green Premium, een ISO 14021-2 keurmerk, dat duidelijke waardeproposities biedt voor onze producten, diensten en oplossingen.
Lees whitepaper

RoHS-richtlijn

De Europese RoHS-richtlijn (Beperking van gevaarlijke stoffen) pleit voor afschaffing van schadelijke chemische stoffen, zoals in stroomonderbrekers en bekabelingsinstrumenten.

REACh-regelgeving

Deze EU-verordening regelt het gebruik van chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid en het milieu. Het is noodzakelijk dat fabrikanten plannen ontwikkelen om zeer zorgwekkende stoffen te vervangen.

Milieuprofiel

Het Product Environmental Profile (PEP) biedt gedetailleerde informatie over de impact op het milieu van elk product en zijn grondstoffen.

End-of-life instructies

End-of-life instructies bieden volledige begeleiding bij verantwoorde productafvoer en productrecycling en helpen bij het verminderen van gevaren voor het milieu en het verbeteren van operationele efficiency.

Check Green Premium producten op uw mobiel

schneider-ios-apps

Download mySchneider for iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider for Android

Default Alternative Text

Scan me