• Zie hoe de mySchneider app werkt

Een korte impressie van de functies

Uw registratie voor mySE Self Servicel biedt direct toegang tot de mySchneider app. Praktische functies als orderstatus, productinformatie en track & trace gebruikt u tevens mobiel met onze mySchneider app. Bekijk zelf de voordelen in de video.
Default Alternative Text

Onze populaire app

Uw voordelen

Default Alternative Text

Eenvoud

mySchneider app is intuïtief, toegankelijk 24/7.
Default Alternative Text

Betrouwbaar

De tool is direct gekoppeld aan onze systemen zodat u de logistieke informatie in realtime kunt bekijken.
Default Alternative Text

Controle

U volgt het volledige proces, vanaf uw bestelling tot de levering.
Default Alternative Text

Veilig

De vertrouwelijkheid van uw gegevens is gewaarborgd door persoonlijke toegangsrechten en autorisatie op gebruikersniveau.