Onze merken

Impact-Company-Logo-English Black-01-177x54

Welkom op onze website.
De mySchneider-app is uw rechtstreekse lijn naar ondersteuning en deskundige hulp. Neem eenvoudig contact op met lokale experts, vind antwoorden op uw vragen of vraag om hulp met direct bellen, live chat agent en nieuwe functies voor het indienen van aanvragen.

Stel een vraag

Via de mySchneider-app of stuur een e-mail
A person using tablet

Probeer de mySchneider-app vandaag nog

>
schneider-ios-apps

Download mySchneider voor iOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider voor Android

Standaard alternatieve tekst

Scan mij

>

Hulp nodig?

Hulp nodig bij selecteren van een product?

Of zoekt u prijzen, levertijden? Bekijk onze digitale tools.

Zoek uw antwoord in FAQ’s

Veelgestelde vragen en antwoorden leest u in onze FAQ’s.

opens in new Window

Verkooppunten

Vind eenvoudig De juiste distributeur. Zoek op locatie, soort distributeur of naam.

opens in new Window

Ondersteuning nodig bij uw project?

Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op met onze specialisten.

Technische vraag?

Wilt u meer weten over producten? Neem contact op met ons Customer Care team.