Stel de mySchneider-app op, de perfecte partner voor uw werk

Registreer in de mySchneider-app om pushmeldingen en updates te ontvangen over de producten en diensten die u het meest gebruikt.

Download de documenten die u nodig heeft en laat mySchneider andere apps aanbevelen om elke taak eenvoudiger en productiever te laten verlopen.

Registreer uw producten

Twee eenvoudige manieren om uw producten te registreren, uw geïnstalleerde producten bij te houden en updates te ontvangen:
• Gebruik onze ingebouwde QR-codescanner
• Registreer met het serienummer.

Ontvang een verouderingsanalyse op maat met een eerste evaluatie van uw bestaande geïnstalleerde producten. Hierin worden ook enkele essentiële acties uitgelicht die u kunt ondernemen voor het upgraden of onderhouden van uw systemen en voor het minimaliseren van risico's.

Meer informatie

myCorner (Favorieten)

Alles wat u nodig heeft op één locatie
Vind direct belangrijke informatie en maak favorietenlijsten aan voor:
• Producten;
• Documentatie;
• FAQ’s;
• Activa en notificaties.

Pushmeldingen

Ontvang informatie die relevant is voor uw werkprofiel
Ontvang realtime meldingen op basis van uw interesses, inclusief technische documentatie, het laatste productnieuws, oplossingen voor cases en meer.

myOrders

Volg de status van bestellingen en controleer prijzen en beschikbaarheid**
• Traceer bestellingen en leveringen;
• Bekijk informatie over prijzen en doorlooptijden van producten.

** Functies alleen beschikbaar voor geregistreerde distributeurs

Zoeken

Zoek producten namen of referenties. Dit is eenvoudiger dan ooit met onze automatische aanvulfunctie!

Vinden

Krijg antwoorden op al uw vragen door onderwerp-gerelateerde FAQ's (veelgestelde vragen) te doorzoeken.

Scannen

Gebruik QR-codes en barcodes om eenvoudig productinformatie te bekijken.

Ecolabel

Green Premium-toegang tot RoHS- en REACh-verklaringen van overeenstemming, Product Environmental Profiles en End-of-Life-instructies.

Browse

Toegang tot de Schneider Electric-catalogus op uw apparaat voor ons volledig aanbod.
myschneider-apps

Probeer de mySchneider-app vandaag nog

Standaard alternatieve tekst

Scan mij