Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

Kies uw locatie

  • Default Alternative Text

    Bereikbaarheid

    Ons kantoor en Customer Care Center in Hoofddorp zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.    

    Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen via telefoonnummer 023 5 124 124. 
    U kunt uw vraag tevens per e-mail versturen naar: support@nl.schneider-electric.com

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Bekijk"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNL"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en er is sprake van bekende beveiligingsproblemen. Ook worden mogelijk niet alle functies van deze website of andere websites weergegeven. Upgrade uw browser om gebruik te kunnen maken van alle functies van deze website. Internet Explorer 9 of hoger wordt aanbevolen voor een optimale werking.

Chat

Direct chatten met ons Customer Care Center?