{}

Søk i ofte stilte spørsmål (FAQ)

{"searchBar":{"inputPlaceholder":"Søk etter nøkkelord, eller still et spørsmål","searchBtn":"Søk","error":"Skriv inn et søkeord"}}

Wiser-langaton liiketunnistin CCT595011 - Mikä on tunnistusviive ja miten ohjelmoin sen?

CCT595011 liiketunnistin
Tunnistusviiveeksi voidaan asettaa 15, 30, 45 ja 60 sekuntia esiasetettuna valintana tai mukautetun aikaarvon voi asettaa 1 sekunnin ja 59 minuutin välille 59 sekuntia.

Huomaa, että tunnistusviiveen arvon muuttaminen voi muuttaa tuotteen pariston käyttöikää.
Selittääksemme, miten tämä toimii, käytämme esimerkkinä 5 minuutin tunnistusviivettä. Liikkeen tunnistin lähettää signaalin"varattu" keskusyksikköön. Jos liikettä ei havaita 5 minuutin kuluessa, anturi lähettää signaalin"ei varattu". Jos liikettä havaittiin 5 minuutin aikana, 5 minuuttia käynnistyy uudelleen. Tämä käynnistyy uudelleen, kunnes liikettä ei havaita.


Jotta voit määrittää Wiser-liiketunnistimen ohjaamaan toista Wiser-tuotetta, sinun on luotava kaksi automaatiota. Yksi automaatio kytkee valitut laitteet päälle ja toinen kytkee pois. (katso esimerkki kuvista)

Päälläoloviive määritetään liiketunnistimen asetuksiin kohtaan tunnistusviive. (katso esimerkki kuvassa viiveeksi on määritetty 30min)


Liiketunnistimen asetuksetLiiketunnistimen asetukset
Screenshot_20210901-085915_Wiser (2).jpg

Var dette nyttig?