Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Kundereklamasjon

Har du mottatt et produkt som er skadet, defekt eller lignende, kan du reklamere på det. For å sikre at reklamasjonen blir behandlet raskest mulig, ber vi deg vennligst om å fylle ut skjemaet under. Skjemaet gjelder for tekniske reklamasjoner innenfor vår garantitid. Når vi har mottatt din reklamasjonsregistrering vil vi komme tilbake til deg per epost med returnummer og øvrig informasjon. OBS: Det er viktig at du forsøker å gi en så detaljert beskrivelse av feilen som mulig. Beskrivelser som "ødelagt" eller "defekt" kan forårsake forsinkelser eller bli avslått. Nøyaktig feilbeskrivelse vil hjelpe oss å kontinuerlig forbedre våre produkter og tjenester.

Du må fylle inn alle obligatoriske felt

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

Takk for din registrering

Når vi har mottatt din reklamasjonsregistrering, vil vi komme tilbake til deg med mer informasjon

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for optimal funksjonalitet.