Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor. Oppgi en gyldig e-postadresse

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor. Oppgi en gyldig e-postadresse

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Jeg ønsker å motta nyheter og markedsføringsinformasjon fra Schneider Electric og deres datterselskaper via elektroniske kanaler, som e-post. Du finner mer informasjon i våre retningslinjer for personvern.

Vennligst oppgi opplysningene nedenfor.

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for optimal funksjonalitet.