Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Ingen av våre agenter er tilgjengelig for øyeblikket

Vil du ringe eller sende en e-post?

Trenger du hjelp?

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil vi besvare dine spørsmål, supporthenvendelser eller klager så snart som mulig.

Obligatorisk

Obligatorisk

Obligatorisk E-postadressen er ikke gyldig

Obligatorisk E-postadressen er ikke gyldig

Obligatorisk

Obligatorisk

Obligatorisk

Obligatorisk

Schneider Electric bruker personopplysningene du oppgir til å håndtere forespørsler, samhandle med deg og gi deg bedre service dersom du kontakter Schneider Electric igjen. Forespørsler analyseres av systemene våre automatisk for å gi deg et raskt og relevant svar. Disse aktivitetene utføres i legitim interesse for våre kunder og Schneider Electric. Vi lagrer dataene dine så lenge det er nødvendig for disse formålene. Få mer informasjon om dine rettigheter og hvordan Schneider Electric benytter personopplysninger i retningslinjer for personvern.

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for optimal funksjonalitet.