Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
  • Ett merke, mange fordeler

Historien om Green Premium

Med vårt Green Premium økomerke har du tilgang til komplett miljøinformasjon – enten du er hus-/gårdeier, entreprenør, arkitekt, distributør eller OEM-partner.

I 2008 utviklet vi Green Premium, vårt bærekraftprogram for produkter, som gir transparent informasjon om farlige stoffer, miljøpåvirkning og kasseringsinstruksjoner. Nye Green Premium er et uttrykk for vår iboende tro på at ambisiøse miljøhensyn må være integrert i alle våre verdiframlegg. Det er også det kunder og forretningspartnere i økende grad har bedt om, i flere geografiske områder og på tvers av flere markedssegmenter.

RoHS-direktivet

EU-direktivet RoHS innebærer et forbud mot bruk av farlige kjemiske stoffer i visse typer elektriske og elektroniske produkter.

REACh-forskriften

Denne EU-forskriften regulerer bruken av miljø- og helseskadelige kjemikalier. Den krever at produsentene skal utarbeide planer for å erstatte stoffer som har særlig alvorlige helse- og miljøegenskaper (såkalte SVHC-stoffer).

Miljøinformasjon

Produktets miljøprofil – detaljert informasjon om vårt valg av materialer, utforming, produksjon, distribusjon, installasjon og bruk samt sluttbehandling av våre produkter.

Veiledning for kassering av EE-produkter

Informasjon om hvordan vi sikrer en forsvarlig kassering av EE-produkter og på den måten bidrar til å redusere faren for å skade miljøet og samtidig bedre vår effektivitet.
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Internet Explorer 9 eller nyere anbefales for optimal funksjonalitet.