• Default Alternative Text

mySchneider app

Last ned mySchneider appen og få tilgang til informasjon og råd fra våre fagfolk, skreddersydde tjenester og 24-timers selvbetjening.

Last ned for Android Last ned for iOS
  • Se hvordan mySchneider fungerer Få en rask innføring i de viktigste funksjonene appen har å by på

Registrer deg og få tilgang til vår katalog både online av frakoblet, personliggjør tjenesten anpasset din profil og snakk med våre fageksperter direkte via appen.

Life is on | Schneider Electric

Ny digital tjeneste for mobile enheter

Om mySchneider appen

Bli kjent med vår nye mySchneider app som tilbyr skreddersydde tjenester, tilgang til vår katalog 24/7, faglig support og informasjon. Last ned og registrer deg nå for å få tilgang til anbefalte tjenester og mer.

Topp 5 funksjoner:

• Få tilgang til Schneider Electric katalogen via din enhet for å se hele vårt tilbud, priser, FAQ, dokumenter og mer.
• Spar tid med å finne produktinformasjon ved å skanne QR-koder.
• Finn nærmeste forhandler og få produkter fra Schneider Electric raskt.
• Motta sanntidsvarsler om oppdaterte tekniske dokumenter, produktnyheter og mer. Hopp over lange autosvar ved å få tilgang til viktige kontaktnummer med kun ett enkel trykk.

Designet for iOS™ og Android™ enheter, er mySchneider appen tilgjengelig på 30 språk, med flere språk og skreddersydde funksjoner som kommer snart.
Snakk med oss via chat