Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Informasjon er alltid tilgjengelig med mySchneider app Den helt nye mySchneider appen gir umiddelbar tilgang til kontinuerlig oppdatert teknisk innhold med eCatalog-funksjoner, blant annet ofte stilte spørsmål (FAQ), produktdokumentasjon og kataloger, miljøinformasjon med miljømerket Green Premium, priser og tekniske kurs.

Søk

Søk opp produktnavn eller referanser. Det er enklere enn noen gang med autofyll funksjonen!

Finn

Få svar på alle spørsmålene dine ved å søke etter emnet du lurer på, i FAQ.

Skann

Skann QR-koder eller strekkode på produktet for å få enkel tilgang til produktinformasjon.

Miljøvennlig

Green Premium-tilgang til erklæring om samsvar med RoHS og REACh samt miljøprofiler for produkter og retningslinjer for livssyklusslutt.

Bla gjennom

Få tilgang til Schneider Electrics katalog og se alle tilbudene.

Lær

Velg blant mer enn 1000 kurs innen sikkerhet, risikoforebygging, elektriske grunnprinsipper, drift og vedlikehold.
schneider-ios-apper

mySchneider for iOS

nedlasting-schneider-ccc

mySchneider for Android

Skann QR-koden

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Nyeste versjon av Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge anbefales for optimal funksjonalitet.