Merkene våre

Velkommen til nettstedet vårt.
mySchneider app er din direktelinje til kundeservice og faglig support. Du kan enkelt kontakte lokale eksperter, finne svar på spørsmål eller be om support direkte via telefon, chat og ny sak-funksjoner.
schneider-ios-apper

mySchneider for iOS

nedlasting-schneider-ccc

mySchneider for Android

Skann QR-koden

<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Trenger du hjelp?

Start her!

Finn svar nå. Søk etter en løsning på egen hånd, eller kontakt en av våre eksperter.

Kontakt kundestøtten

Ta kontakt med kundeteamet vårt for mer informasjon, teknisk støtte, hjelp med klager og mer.

Hvor kan du handle?

Finn din nærmeste Schneider Electric-distributør enkelt.

Åpner i nytt vindu

Bla gjennom ofte stilte spørsmål (FAQ)

Få svarene du trenger ved å se etter emnerelaterte ofte stilte spørsmål (FAQ).

Åpner i nytt vindu

Kontakt salgsavdelingen

Start salgsforespørselen på Internett, så blir du kontaktet av en ekspert.