Velg et annet land

• Default Alternative Text

Kontakt oss

contact-se
mySchneider app er din direktelinje til kundeservice og faglig hjelp.

Du kan enkelt kontakte lokale eksperter, finne svar på spørsmål eller be om hjelp med funksjoner for direkte oppringing og opprettelse av nye saker.

• Life Is On | Schneider Electric Send inn et spørsmål Be om hjelp via skjemaet i appen. Sjekk kontaktstatus i mitt område (myCorner).* * I utvalgte land
  • Life Is On | Schneider Electric Ring oss Kontakt ditt lokale kundesenteret ved ett trykk. Ringemeny* og praktisk «Ring meg tilbake»-valg setter deg i kontakt med riktig fagperson.* * I utvalgte land

Chat tilgjengelig

Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.