Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Sett opp mySchneider-appen, din perfekte partner

Registrer deg i mySchneider-appen, og få push-varsler og oppdateringer av produktene og tjenestene du bruker mest.

Last ned dokumentene du trenger, og la mySchneider anbefale andre apper som vil gjøre arbeidsdagen enklere og mer produktiv.

Registrer produktene dine

To enkle måter å registrere produktene dine, spore ordre og motta oppdateringer på:
• Bruk vår innebygde QR-skanner
• Registrer serienummeret på produktet.

Få en spesialtilpasset evaluering av tilstanden med en innledende vurdering av de eksisterende installerte produktene, samtidig som de fremhever nøkkeltiltak du kan iverksette for å oppgradere eller vedlikeholde systemene og minimere eventuelle risikoer.

Finn ut mer

Mitt område (myCorner)

Samle alt du trenger på et sted
IFinn viktig informasjon med en gang, og lag favorittlister for:
• Produkter
• Dokumentasjon
• Vanlige spørsmål
• Ressurser og varlser.

Push-varsler

Få informasjon som er relevant for din registrerte profil
Få varsler i sanntid basert på dine interesser, deriblant teknisk dokumentasjon, de siste produktnyhetene, saksavgjørelser og mye mer.

Anbefalinger*

Få flere apper og tjenester som er nyttige for din jobb
La mySchneider foreslå andre Schneider Electric-apper og -tjenester for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer produktiv.

Mine bestillinger**

Følg ordrestatusen og kontroller priser og tilgjengelighet
• Spor ordre og leveranser
• Se informasjon om produktenes pris og tilgjengelighet.

Prosjektfunksjon**

Velg produkter og del prosjekter
• Til distributører med søkefunksjonen
• Til salgmedarbeiderne dine via et personlig telefonregister.

Belønninger**

Få tilgang til belønningsordning for elektrikere
• Kjøp Schneider Electric-produkter via våre offisielle distributører
• Last opp fakturarer for å få lojalitetspoeng
• Omgjør lojalitetspoeng til bonusprodukter i gavebutikken vår

*Tilgjengelig i utvalgte land **Funksjonen er tilgjengelig på forespørsel.
schneider-ios-apper

mySchneider for iOS

nedlasting-schneider-ccc

mySchneider for Android

Skann QR-koden

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Vis"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerNO"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Nettleseren din er utdatert og har kjente sikkerhetsproblemer. Det kan også hende at den ikke viser alle funksjonene på dette nettstedet eller andre nettsteder. Oppgrader nettleseren for å få tilgang til alle funksjonene på dette nettstedet. Nyeste versjon av Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge anbefales for optimal funksjonalitet.