• Default Alternative Text
    Nytt verktøy tilgjengelig 24/7

Produktvelger

Bli kjent med vår nye produktvelger som hjelper deg å finne riktig produkt basert på dine behov med bare noen få klikk.

Start produktvelgeren

Enkel, rask og pålitelig

Produktvelgeren er et effektivt verktøy for rask og sikker konfigurering, prising, bestilling og dokumentasjon. Den tar med seg de beste egenskapene fra tidligere produktvelger-verkøy, og introduserer samtidig ny og forbedret funksjonalitet.

Raskere responstid, ingen pålogging, intuitivt grensesnitt og tilpassede filformater for tilbud, bestilling og dokumentasjon er noe av det du vil nyte godt av ved bruk av vår nye produktvelger.

Velg produkter raskt og enkelt
Start produktvelgeren
  • Slik bruker du produktvelgeren:

1. Start produktvelgeren.

2. Svar på spørsmålene for å komme frem til riktig produkt.

3. Fortsett med valget for å kjøpe produktet.

• Default Alternative Text

Tilgjengelig 24/7 fra alle enheter

• Default Alternative Text

Finn og velg produkter raskt

• Life is on | Schneider Electric

Finn kompatibelt tilbehør enkelt

Velg produkter raskt og enkelt
Start produktvelgeren
Snakk med oss via chat