• Default Alternative Text

Produktdatablad (FDV)

Enkel instruksjon for hvordan du bruker og laster ned FDV dokumentasjon for flere produkter.

Våre produkter

Last ned FDV dokumentasjon enkelt

Her følger en enkel instruksjon og et enkelt verktøy for å laste ned produktdatablad for en liste med produkter. Du kan benytte både Schneider referanse og Elnummer, og funksjonen vil gjelde det meste av vårt produktsortiment. Den samme funksjonen er å finne i produktkatalogen. Når du navigerer deg rundt i produktkatalogen kan du trykke på «+» tegnet ved produktet og det legger seg i varekurven. Deretter kan du samle opp produktene for deretter å få ut alle FDV’ene tilknyttet listen.

Last ned FDV

1. Last ned Excel-fil

2. Gi tilgang / godkjenn Macro

3. Legg inn ELnummer eller Schneider Electric sin produkt referanse i kolonne A

4. Klikk på «Last ned»

5. Velg mappe du ønsker PDFene skal lagres i

NB! Gå jevnlig inn via denne siden for å sikre deg den siste oppdaterte versjonen.

Gå til produktkatalogen

Se oversikt over alle produkter og samle FDV dokumentasjon til flere produkter i varekurven.
Produktkatalog

Chat tilgjengelig