Se bedömningsstatus på produkt

Ladda ned vår lista så kan du se aktuell bedömningsstatus på våra produkter hos Byggvarubedömningen (BVB). Du kan söka på antingen E-nummer eller artikelnummer. Om du vill ha mer utförlig bedömningsstatus så kan du använda bifogat BVBID som sökparameter på Byggvarubedömningens hemsida.

Byggvarubedömningen

Läs mer om Byggvarubedömningens arbete på deras hemsida.

Kolla din produkt

Ett enkelt online-verktyg för att hitta komplett information om Green Premium-produkter.