Våra varumärken

Välkommen till vår webbplats.

Dimmerguiden

I vår guide får du hjälp att hitta rätt ljuskälla och rätt dimmer. Utgå från vad du har för ljuskälla eller vad du har för dimmer och välj sedan enkelt med drop-down-menyer för att hitta rätt ljuskälla eller rätt dimmer för dig. Designserierna Exxact, Renova och Trend ingår i denna guide. Om du inte ser guiden nedan så kan du öppna den i ett nytt fönster.
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Behöver du hjälp?

Börja här!

Hitta svar nu. Sök efter en lösning på egen hand eller kontakta en av våra specialister.

Kontakta supporten

Kontakta vårt kundcenter för mer information, teknisk support, hjälp med reklamationer och mycket mer.

Här köper du

Hitta enkelt närmaste Schneider Electric-distributör på din ort.

Öppnas i nytt fönster

Sök bland vanliga frågor (FAQ)

Få de svar du behöver genom att besöka vår sida frågor och svar (FAQ).

Öppnas i nytt fönster

Begär en offert

Berätta mer för oss om din offertförfrågan så återkommer våra specialister till dig inom kort.