Med mySchneider-appen är informationen alltid tillgänglig

Den helt nya mySchneider-appen ger omedelbar tillgång till kontinuerligt uppdaterat tekniskt innehåll med produktkatalog, inklusive vanliga frågor (FAQ), produktdokumentation, miljöinformation med Green Premium-ekomärkning, priser (för direktköpande kunder) och teknisk utbildning.

Sök

Få svar på alla dina frågor genom att söka på ämnesrelaterade frågor.

Hitta

Sök efter produktnamn eller artikelnummer. Det är enklare än någonsin med autoifyllning.

Skanna

Använda QR-koder och streckkoder för att enkelt komma åt produktinformation.

Var miljövänlig

Hämt Green Premium-information som till exempel RoHS- och REACh dokument samt miljödokument som Product Environmental Profile och skrotningsinstruktioner.

Välj

Lär dig mer än 1 000 kurser i ämnen som säkerhet, riskförebyggande, elektriska grundfunktioner, drift och underhåll.

Bläddra

Bläddra i produktkatalogen på din enhet så att du kan se hela vårt produktutbud, både online och offline.

Hitta

Hitta enkelt din återförsäljare av Schneider Electrics produkter genom att använda geolokalisering med den nya lokaliseringsfunktionen för återförsäljare.
Schneider-ios-appar

Hämta mySchneider för iOS

hämta-schneider-ccc

Hämta mySchneider för Android

Skanna här

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din webbläsare är inaktuell och har kända säkerhetsproblem. Det är inte heller säkert att alla funktioner på den här webbplatsen eller andra webbplatser visas. Uppgradera din webbläsare för att komma åt alla funktioner på webbplatsen. Den senaste versionen för Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge rekommenderas för optimal funktionalitet.