Konfigurera mySchneider-appen, den perfekta partnern för ditt jobb

Registrera dig i mySchneider-appen så får du push-meddelanden och uppdateringar om de produkter och tjänster som du använder mest.

Hämta de dokument du behöver och låt mySchneider rekommendera andra appar som gör jobb lättare och mer produktiva.

Registrera dina produkter

Två enkla sätt att registrera dina produkter, ha koll på det du registrerat och få uppdateringar:
• Använd vår inbyggda QR-kodskanner
• Registrera med hjälp av serienumret.

Få en anpassad utvärdering av åldrande utrustning för en inledande bedömning av dina installerade produkter, samt information om viktiga åtgärder du kan vidta för att uppgradera eller underhålla dina system och minimera eventuella risker.

Läs mer

myCorner

Förvara allt du behöver på ett ställe
Hitta viktig information direkt och skapa favoritlistor för:
• Produkter
• Dokumentation
• Vanliga frågor (FAQ)
• Tillgångar och meddelanden.

Push-meddelanden

Få information som är relevant för din arbetsprofil
Få meddelanden i realtid utifrån dina intressen, inklusive teknisk dokumentation, de senaste produktnyheterna, problemlösningar och mycket mer.

Rekommendationer

Få mer användbara appar och tjänster för ditt jobb
Låt mySchneider föreslå andra Schneider Electric-appar och -tjänster som gör alla jobb lättare och mer produktiva.

Mina ordrar**

Följ orderstatus och kontrollera pris och tillgänglighet
• Spåra beställningar och leveranser
• Visa produktens pris och ledtider.

Projektfunktion

Välj produkter och dela projekt
• med grossister med locator-funktion
• med din säljare via din personliga telefonkatalog.

**För direktköpande kunder.
Schneider-ios-appar

Hämta mySchneider för iOS

hämta-schneider-ccc

Hämta mySchneider för Android

Skanna här

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="View"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerSE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din webbläsare är inaktuell och har kända säkerhetsproblem. Det är inte heller säkert att alla funktioner på den här webbplatsen eller andra webbplatser visas. Uppgradera din webbläsare för att komma åt alla funktioner på webbplatsen. Den senaste versionen för Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge rekommenderas för optimal funktionalitet.