歡迎造訪施耐德電機全球網站

欢迎访问我们的网站。

選擇您的地點

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
語言:

IT Infra Service Engineer

位置:
Tampere (Middle Finland), Finland
類別:
Schneider Electric
請求ID:
006P82

工作描述

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja tarjoamassa digitaalisia energia- ja automaatioratkaisuja maailman vastuullisimmaksi valitussa yrityksessä? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten ekologisesti kestävällä tavalla. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

 

Haemme Schneider Electricille Tampereelle IT INFRA SERVICE ENGINEERIÄ, Cloud Support -tiimiin.

 

Cloud-alustapalvelu on kokonaisvaltainen pilvialusta kiinteistöjen hallintaan. Alustapalvelun avulla voi seurata kiinteistön olosuhteita, reagoida nopeasti hälytyksiin, tehdä tarvittavia käyttötoimenpiteitä ja integroida eri järjestelmiä samaan käyttöliittymään. Palvelun avulla voi hallita useita eri kiinteistöjä saman kiinteistökäyttöliittymän alta tai jakaa kiinteistöjen käyttöä useammille osapuolille.

 

IT Infra Service Engineer -tehtävässä vastaat alustapalveluiden teknisistä ratkaisuista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Havaitset poikkeamia alustaympäristössä ja johdat tarvittavat korjaavat toimenpiteet käytäntöön. Toimit yhteistyössä projekti- ja palveluorganisaatioiden kanssa ja työskentelet tarvittaessa myös asiakasrajapinnassa, tukien myyntiä ja palveluliiketoimintaa tietoteknisissä asioissa. Lisäksi vastaat liiketoimintaratkaisujen tietoturvallisesta toteutuksesta. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

 

Odotuksemme sinulle:

 

tekninen koulutustausta (esim. insinööri, DI tai vastaava).

- kokemusta palvelin- ja verkkoympäristöjen ylläpidosta.

- sujuva englannin kielen taito.

- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys.

- järjestelmällisyys, pitkäjänteisyys sekä kyky kantaa vastuuta.

 

Arvostamme lisäksi Cisco, Vmware ja Windows -osaamista sekä tietoturva- ja IoT -kokemusta. Jos sinulta lisäksi löytyy SQL, Active Directory tai rakennusautomaatiojärjestelmäkokemusta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja halua haastaa ja kehittää itseäsi nopeasti kehittyvässä liiketoiminnassa. Tehtävä vaatii kansainvälistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, erityisesti Pohjoismaissa.  

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Meillä tyytyväinen asiakas tarkoittaa myös sinulle lisäansioita ja huolehdimme sinusta tarjoamalla kattavat edut. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

 

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 7.3.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Långbacka 050 555 1380.


Schedule: Full-time
Req: 006P82
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Free"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="VIEW"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="http://m.onelink.me/16aa2579"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
您的瀏覽器過於老舊,已知存在安全性問題。此瀏覽器可能無法顯示本網站及其他網站的所有功能。請升級您的瀏覽器以使用本網站的所有功能。建議使用 Internet Explorer 9 以上版本以充分運用功能。