Chào mừng bạn đến với Trang web của Schneider Electric

Chào mừng đến với trang web của chúng tôi.

Chọn vị trí của bạn

Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Service Sales Specialist

Vị trí:
Bergen (Hordaland), Norway
(Các) Thể loại:
Sales
ID Req:
006LG0

Mô tả Công việc

Service Sales Specialist, Rådgiver for sikker og pålitelig Kraft-distribusjon

 

I Schneider Electric er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon. Vi jobber med noen av markedets beste løsninger, og er stolte av vår kultur som er preget av stolthet og mangfold. Vi jobber hardt for å legge til rette for like muligheter, og er for niende året på rad rangert som et av verdens mest etiske selskaper. Vi er Platinum partner med ODA, som jobber for å fremme kvinner i Tech, og vår norske toppleder ble i 2019 kåret til Best CEO in Renewable Energy av European CEO Magazine.
 

Power Systems i Schneider Electric leverer ledende produkter og løsninger, og er leverandør til majoriteten av de største bedriftene i Norge. Vi er nå i en spennende fase med mange kommende store prosjekter, og til vårt nasjonale salgsteam søker vi en Service Sales Specialist, som vil få hovedansvar for salg av servicetjenester til Gutor UPS systemer, det råeste UPS systemet egnet for de mest krevende omgivelser, primært installert på Olje & Gass sektoren i Norge. Stillingen er lokalisert til Østlandet, fortrinnsvis Oslo eller Porsgrunn. 

 

Et viktig bidrag vil være å holde tett kontakt med kolleger på salg og prosjekt, for å fange opp leads for innsalg av servicetjenester til installert elektroutstyr. Du vil også vedlikeholde gode relasjoner til sluttkunder gjennom tett oppføling og være rådgiver for sikker og pålitelig kraft-distribusjon. Du vil i stor grad jobbe fra kontor i et team kombinert med aktivt deltagelse og arrangering av kundebesøk.
 

For å lykkes i rollen må du stortrives i tett relasjon med kolleger og kunder, og holde deg oppdatert på teknologiske innovasjoner. Som person er du strukturert, nysgjerrig og initiativrik, og stortrives i en koordinerende rolle med relativt høy eksponering. Du er forretningsorientert, snakker norsk flytende og behersker engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du motiveres av å formidle gode løsninger og å oppnå mål, med beina godt plantet i fag.
 

Til å hjelpe deg får du et team av kompetente kolleger både lokalt og internasjonalt. Vi er stolte av å si at vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge din kompetanse videre. Du vil jobbe selvstendig med high-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.
 

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med VP Power Distribution Ronny Micaelsen på tlf 907 28 477, eller rekrutteringsansvarlig André Tangen på tlf 958 56 520. Av hensyn til personvern ønsker vi ikke å motta CV på epost

 

 


QualificationsSchedule: Full-time
Req: 006LG0
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Miễn phí"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Lượt xem"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerVN"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Phiên bản trình duyệt của bạn đã cũ và có thể tiềm ẩn nguy cơ thiếu an toàn. Trình duyệt đang dùng có thể hạn chế các tính năng của trang web này hoặc trang web khác. Vui lòng nâng cấp trình duyệt của bạn để truy cập tất cả tính năng của website. Phiên bản Internet Explorer 9 hoặc cao hơn được đề xuất có thể sử dụng tất cả các tính năng.

Chat

Bạn có câu hỏi hoặc cần trợ giúp? Chúng tôi sẵn sàng giúp đỡ bạn!