Schneider Magazine - De laatste editie

Schneider magazine n°65 is verschenen op december 2020. Download hier (pdf - 14 Mb) het laatst verschenen Schneider magazine.

Inhoud :

Industry 4.0 / EcoStruxure Plant/Machine
Enkel automatiseren volstaat niet langer!
(pagina's 04-06).

Vermogenschakelaar NSXm
NSXm, de kleinste ComPact met geïntegreerde differentieelbeveiliging
(pagina 07).

Lancering PSO
EcoStruxure Power Operation, meer dan een tool voor energiebeheer
(pagina's 08-09).

Modicon Switches
Modicon Switch komt tegemoet aan al uw eisen
(pagina's 10-11).

Reportage bij Wavesurfer
Schneider Electric garandeert de perfecte golf!
(pagina's 12-13).

Micrologic 4 & 7 voor NSX vermogenschakelaar
MicroLogic Vigi 4 en 7E: geïntegreerde differentieelbeveiliging
(pagina 14).

Reportage ATS / Okken Partner (VUB Project)
VUB labo voor Elektrotechniek (ETEC) krijgt make-over
(pagina's 15-17).

EcoStruxure Building voor Lidl in Finland
Nieuw intelligent distributiecentrum van Lidl in Finland draait op EcoStruxure van Schneider Electric
(pagina's 18-19).

Reportage CEBEO IAD
Schneider Electric verstrekt service aan industrie dankzij partnerschap met Cebeo
(pagina's 20-21).

Reportage CIP Advisor / Agidens
Geoptimaliseerd reinigen dankzij partnership Agidens en Schneider Electric
(pagina's 22-24).

Reportage Automotion
Dé oplossing voor machinebouwers en hun klanten
(pagina's 25-27).

Reportage AJINOMOTO
Veilig chemisch proces dankzij ePAC M580
(pagina's 28-29).

Hôtel de Paris in Monaco
Hôtel de Paris in Monaco: Een unieke klantenbeleving, met dank aan Schneider Electric
(pagina's 30-31).