Albania
Schneider Electric Shqipëri Faqja e internetit

Mirë se vini në faqen tonë të internetit

Zgjidhni një vend tjetër ose një rajon
 • Default Alternative Text

  SE.COM - adresa jonë e re dhe më e lehtë është “live” tani

  Informacioni ynë është ende këtu, dhe aksesi tek ne është më i lehtë dhe më i shpejtë me domeinin tonë të ri të thjeshtuar - SE.COM

 • Default Alternative Text

  We drive INNOVATION

  And we do it at every level with EcoStruxure™. Discover how Schneider Electric makes bold ideas happen with an INNOVATION portfolio of IoT-enabled, connected products, edge control, and apps, analytics, and services.

  Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  DIGITAL movie magic

  Creating award-winning effects outside of Hollywood is a bold idea. Schneider installed a ready-made data center in less than five months for Animal Logic and now they make DIGITAL movie magic with Schneider EcoStruxure™ IT.

  Watch Now Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Life-saving RELIABILITY

  Building a state-of-the-art, sustainable children’s hospital is a bold idea. Nemours Children’s Hospital ensures emergency generators restore life-saving power in 10 seconds or less and medical teams have clean, uninterrupted power for RELIABILITY with Schneider EcoStruxure™ Power.

  Watch now Discover EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Zyra Schneider Electric Shqipëri

  Përfaqësuesit dhe partnerët tanë në Shqipëri ju ofrojnë teknologji të lidhura për t’ju ndihmuar në menaxhimin e energjisë dhe proçeseve në mënyrë të sigurt, të besueshme, efikase dhe të qëndrueshme.

 • Factory workers at water treatment plant, water management, sustainability reporting

  Per suport ne gjuhen shqipe telefononi ne numrin

  Tel: +35544504583
  • Zyra e Përfaqësimit në Tiranë

   Schneider Electric Industries SAS
   Rruga e Rinasit,
   Nd. 07
   Tirana Business Park,
   Njesia 04, Kati I
   Tirane,
   Shqiperi
   Fax. +355 4 4504 582

   Tel. +355 4 4504 723
   Default Alternative Text

  Distributorë Zyrtarë

  Ite Grup Sh.p.k
  Autostrada Tirane - Durres,
  Km 5,
  Kutia postare 8360,
  Tirane, Shqiperi
  Fax. +355 4 2407 441
  Website: www.itegrup.al 
  Email: info@itegrup.al  
  Tel. +355 4 4538 440
  Fax. +355 4 4538 413

  A Bi Esse
  Autostrada Tirane-Durres,
  KM.6 Tirane, Shqiperi
  Fax. +355 48 200417
  Website: www.abiesse.al  
  Email: info@abiesse.al  
  Tel. +355 48 200416
  Mob. +355 694065800

  Electric System Albania Sh.p.k
  Rruga e Kombinatit,
  Ish Magazinat Misto Mame
  1027 Tirane, Shqiperi
  Website: www.electricsystem.al  
  Email: info@electricsystem.al  
  Tel. +355 4 2391530

  ETS Sh.p.k
  Rruga "Jordan Misja"
  Ish Magazinat UMB
  1016 Tirane, Shqiperi
  Email: info@ets-al.com  
  Tel./Fax. +355 4 2259 243

  EuroElektra Sh.p.k
  Rruga Prush 1041 Vaqarr,
  Tirane, Shqiperi
  www.euroelektra.al
  Email: info@euroelektra.al
  Tel. +355 42 476 501
  Mob. +355 682086560

  DIY

  Megatek S.A
  Autostrada Tirane – Durres,
  Km 7 Tirane, Shqiperi
  Website: www.megateksa.com  
  Email: web-support@megateksa.com  
  Tel. +355 4 2388 333

  Panel Builders

  Ite Grup Sh.p.k
  Prisma Partner
  Autostrada Tirane - Durres,
  Km 5,
  Kutia postare 8360,
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.itegrup.al  
  Email: info@itegrup.al  
  Tel. +355 4 2407 443

  Fax. +355 4 2407 441

  Albesol Sh.p.k
  Prisma Partner & SM6 24 kV Licensed Partner
  Lagja Harazi, Rruga Fushas, Baldushk,
  Tirane, Shqiperi
  Website:www.albesol.al
  Email: info@albesol.al
  Tel./Fax. +355 4 4504 579
  Mob. +355 692050506

  A BI Esse
  Prisma Partner
  Autostrada Tirane-Durres,
  KM.6
  Tirane, Shqiperi
  Fax. +355 48 200417
  Website: www.abiesse.al  
  Email: info@abiesse.al  
  Tel. +355 48 200416
  Mob. +355 694065800

  SYSTEMS INTEGRATORS

  Data Center Expert - Advance Business Solutions - ABS Sh.p.k
  Rruga "Leke Dukagjini"
  Godina 11/1, H.1, Nr.19,
  1000
  Tirane, Shqiperi
  Fax. +355 4 2274 864
  Website: www.abs-al.com  
  Email: abs@abs-al.com  
  Tel. +355 4 2274 672

  System Integrator IT
  Intracom Telecom
  Rruga “Ibrahim Rrugova”
  Sky Tower, Kati 3,
  Tirane, Shqiperi
  Website: http://www.intracom-telecom.com/
  Email: info@intracom-telecom.al
  Tel.+355 4 2265798-9

  BMS Partner
  Alvision Sh.p.k
  Njesia administrative nr.2, Rruga “Fadil
  Rada”, Ndertesa Nr.2, Hyrja 6,
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.alvision.al
  Email: info@alvision.al
  Tel. +355 4 2340 028
  Mob. +355 676011128

  Distributor APC

  ITD Sh.p.k
  Gjergji Center,
  Rr."Murat Toptani",
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.itd-al.com  
  Email: akoka@itd-al.com  
  Tel. +355 4 2251 180/1/2/3 ext.277

  Ingram Micro Albania
  Rruga “Medar Shtylla”,
  Pallati KIKA 2, 1019
  Tirane , Shqiperi
  Website: https://al.ingrammicro.eu https://corp.ingrammicro.com/eu
  Email: Artan.Resuli@ingrammicro.com
  Tel. +355 44 104138
  Mob. +355 68 4079 650

  Partnere Sherbimi i Certifikuar APC

  Sinteza Co Sh.p.k
  Rr."Fortuzi",
  Nr.5,
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.sinteza-al.com  
  Email: sinteza@sinteza-al.com  
  Tel. +355 4 2238 530
  Tel. +355 4 2261 193

  Advanced Business Solutions - ABS Sh.p.k
  Rruga "Leke Dukagjini"
  Godina 11/1,
  H.1, Nr.19, 1000
  Tirane, Shqiperi
  Fax. +355 4 2274 864
  Website: www.abs-al.com  
  Email: abs@abs-al.com  
  Tel. +355 4 2274 672

  Pike Shitje e Autorizuar APC

  Gjergji Kompjuter Sh.p.k
  Rruga "Dervish Hima"
  Mbrapa stadiumit "Qemal Stafa"
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.gjergji-kompjuter.com  
  Email: fjoti@gjergji-kompjuter.com  
  Tel. +355 692090823

  PC STORE Sh.p.k
  Rruga e Dibres,
  Vila 153, Kati i 1-re,
  10 m nga kryqezimi i 9 katesheve
  Tirane, Shqiperi
  Website: www.pcstore.al  
  Email: sales@pcstore.al  
  Email: info@pcstore.al  
  Mob. +355 682017554