Geachte Klant,

Zoals u ongetwijfeld weet, worden we momenteel getroffen door stijgingen in productie- en supply chain kosten.

Ten eerste blijven de grondstofprijzen van staal, koper, plastic, etc. sterk stijgen.

Daarnaast hebben we nog steeds te kampen met tekorten op verschillende componenten.

Ten slotte worden onze logistieke kosten ook getroffen door hoge transportkosten.

Ondanks onze inspanningen om efficiëntie te verbeteren en de 2 gematigde prijsstijgingen in 2021, is Schneider Electric België genoodzaakt een prijsstijging in te voeren vanaf 1 februari 2022. De gemiddelde prijsstijging per productcategorie kan u hieronder terugvinden en zal beschikbaar zijn op onze website vanaf 1 december 2021.

• MCCB, Earth Leak & Switch => 4%
  • Contactors => 4%
  • Air Circuit Breaker => 4%
  • Busway => 6%
  • LV Functional Enclosures => 6%
  • Universal Enclosures => 12%
  • Advanced Function Breaker => 4,5%
  • Breaker Devices => 4,5%
  • Breaker Enclosure Systems => 6%
  • Emergency Lighting & KNX => 3%
  • Secure Power => 2-7%
  • Industrial Automation => 3%

Alle bestellingen die ontvangen worden op of na 1 februari 2022 zullen onderworpen zijn aan deze stijging.

Wij danken u voor uw begrip en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en opportuniteiten. Voor updates over offertes of andere vragen, aarzel niet uw lokale Schneider Electric vertegenwoordiger te contacteren.

Tarief - Update SIS-Tarief

HOW TO

- Sluit de SIStarief toepassing
- Klik op sistarif-setup-34.0.0 (15.2 Mo)
- Bewaar het bestand in de gewenste folder en klik op SAVE
- Ga naar de folder waarin je het bestand hebt bewaard en start het programma sistarif-setup-34.0.0.exe
- Volg de instructie op het scherm
- Start SIStarief
Wanneer men het u vraagt, klik dan op het passwoord dat u hebt gekregen
- VASTSTELLING: Het samen gebruiken van bepaalde softwares kan instabiliteit creëren op een PC...

Wij hebben aldus vastgesteld dat voor bepaalde versies van Windows die Internet Explorer 6.0 of hoger gebruiken de installatie SIStarief v34.0.0, door het bijwerken van SIStarief v33.0.0 en/of de herinstallatie van SIStarief v33.0.0, tot het volgende kan leiden :
Er kan een witte bladzijde verschijnen wanneer u een website tracht te openen met Internet Explorer 6.0 of hoger, in plaats van de website...

OPLOSSING

- Ga naar "Starten" - "Uitvoeren" ("Start" - "Run")
- Typ het volgende : regsvr32 urlmon.dll
- Klik op "OK"
Het probleem zou moeten opgelost zijn...
Voor alle vragen in verband met de installatie van deze toepassing kan u onze klantendienst contacteren op 02/373.75.02 tijdens de kantooruren of per e-mail

Download tarief

U kan hier onze tarieven downloaden in exe formaat en de referentieprijzen voor samengestelde laagspanningsapparatuur en het aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric in PDF-formaat
Schneider Electric tarief vanaf 1 februari 2022
PDF
EXE
Schneider Electric tarief vanaf 1 februari 2022
PDF
EXE
Aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric Download -
SISTarief Schneider Electric - Download
<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Uw browser is verouderd en kent beveiligingsproblemen. Ze mag ook niet alle functies van deze website of andere websites weergeven. Werk uw browser bij zodat u toegang hebt tot alle functies van deze website. De laatste versie van Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge is aanbevolen voor een optimale functionaliteit.