Onze merken

Impact Logo Company English Black 177x54.svg

Welkom op onze website.

Beste klant,

Recente gebeurtenissen, met name het conflict in Oekraïne en de gevolgen van China's zero covid-beleid, zetten de verschillende markten verder onder druk. Deze situatie draagt bij tot een verdere vertraging van de export, een verminderde beschikbaarheid van grondstoffen en een voortdurende stijging van de energiekosten, die de inflatie aanwakkert.

In deze context zal Schneider Electric Belgium, ondanks ons voortdurend streven naar productiviteitsoptimalisatie, op 1 augustus 2022 een nieuwe prijsverhoging moeten doorvoeren. De gemiddelde prijsstijging per productcategorie wordt gedetaileerd op onze website en zal vanaf 15 juni beschikbaar zijn.

Deze prijsverhoging zal van toepassing zijn op alle bestellingen die vanaf 1 augustus worden ontvangen. Bovendien zullen wij alle bestellingen analyseren die tussen deze mededeling (15 juni) en de nieuwe verhoging zijn geplaatst en die lange leveringsdata en/of leveringen over verschillende maanden hebben. Wij behouden ons het recht voor om, van geval tot geval, prijsstijgingen toe te passen die zich in de tussentijd hebben voorgedaan.

Wij danken u voor uw begrip en verzekeren u dat wij ons uiterste best zullen doen om de kwaliteit van onze dienstverlening, die momenteel ernstig wordt verstoord door de huidige gebeurtenissen, te verbeteren. Aarzel niet om contact op te nemen met uw lokale Schneider Electric België vertegenwoordiger voor een update van ons aanbod of voor andere verzoeken.

Update 4 augustus 2022

Tijdens onze laatste communicatie rond de nieuwe prijslijst van 1 augustus waren 47 referenties helaas niet correct. De aanpassingen zijn nu beschikbaar in mySE en zullen we ook updaten in de volgende versie van SIStarif. Onze oprechte excuses voor dit ongemak en alvast bedankt voor uw begrip. Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren!

Hieronder kan u de betrokken referenties vinden:

VDIB17725U12           VDIG328241B            EGX150                        NSYCVF560M230PF

VDIB17726B12           VDIG328241BX0        NSYAEFPFSC                NSYCVF850M230PF

VDIB17726U12           VDIM11U001             NSYAPUB                      NSYDCM20

VDIB1772XB12           VDIM11U241             NSYAPUBV                    NSYGFR95M65

VDIB1772XU12           VDIM11U242             NSYBF1U25P                 NSYMDVR8

VDIB299001               VDIM11U243             NSYCAG291LPF             NSYMM86

VDIG112241F             VDIM11U244             NSYCCASTE                  NSYMR86

VDIG112241U            VDIM11U246              NSYCCOHYT230VID     NSYRCDFIX

VDIG141501              VDIM189111              NSYCR100WU2             NSYSFEB

VDIG188141              VDIM189112              NSYCR150WU2             NSYSFPSC60

VDIG188142              VDIM189412              NSYCRTM3UD               NSYVDM16U4P

VDIG188201              VDIM48E011              NSYCVF300M230PF

How To

Klik hier om uw update Augustus 2022 te downloaden.
De SIStarief en de consultatie software is voorbehouden voor vakmensen.
Met de SIStarief kunt u :

• Een product opzoeken en de voornaamste karakteristieken raadplegen
  • Uw productoffertes opmaken en beheren
  • Uw productbestellingen opmaken en beheren
  • De tarief exporteren, links openen en de tools ontdekken
- Sluit de SIStarief toepassing
- Klik op sistarif-setup-36.0.0 (15.1 Mo)
- Bewaar het bestand in de gewenste folder en klik op SAVE
- Ga naar de folder waarin je het bestand hebt bewaard en start het programma sistarif-setup-36.0.0.exe
- Volg de instructie op het scherm
- Start SIStarief
Wanneer men het u vraagt, klik dan op het passwoord dat u hebt gekregen
- VASTSTELLING: Het samen gebruiken van bepaalde softwares kan instabiliteit creëren op een PC...

Wij hebben aldus vastgesteld dat voor bepaalde versies van Windows die Internet Explorer 6.0 of hoger gebruiken de installatie SIStarief v36.0.0, door het bijwerken van SIStarief v35.0.2 en/of de herinstallatie van SIStarief v35.0.2, tot het volgende kan leiden :
Er kan een witte bladzijde verschijnen wanneer u een website tracht te openen met Internet Explorer 6.0 of hoger, in plaats van de website...

OPLOSSING

- Ga naar "Starten" - "Uitvoeren" ("Start" - "Run")
- Typ het volgende : regsvr32 urlmon.dll
- Klik op "OK"
Het probleem zou moeten opgelost zijn...
Voor alle vragen in verband met de installatie van deze toepassing kan u onze klantendienst contacteren op 02/620.80.85 tijdens de kantooruren of per e-mail

Download tarief

U kan hier onze tarieven downloaden in exe formaat en de referentieprijzen voor samengestelde laagspanningsapparatuur en het aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric in PDF-formaat
Schneider Electric tarief vanaf 1 augustus 2022
PDF
EXE
Aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric Download -
SISTarief Schneider Electric - Download
Tarief Middenspanning (Dit document is beveiligd met een wachtwoord) Download -
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Uitzicht"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerBE"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Hulp nodig?

Begin hier!

Vind uw antwoorden nu. Zoek zelf een oplossing of raadpleeg één van onze experts.

Contact opnemen met onze klantendienst

Neem contact op met ons Customer Care-team voor meer informatie, technische ondersteuning, hulp bij klachten en meer.

Verkooppunten

Vind eenvoudig de dichtstbijzijnde distributeur van Schneider Electric op uw locatie.

Opent in nieuw venster

Bekijk veelgestelde vragen (FAQ's)

Vind de antwoorden die u nodig heeft via bladeren door veelgestelde vragen over onderwerpen.

Opent in nieuw venster

Contact opnemen met ons verkoopteam

Dien online uw vragen in bij ons verkoopteam en een expert neemt contact met u op.