Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger. E-mail Telefonnummer

Indtast venligst dine oplysninger. E-mail Telefonnummer

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger.

Indtast venligst dine oplysninger.

Ved at vælge Ja og derefter trykker Send giver du samtykke til, at du modtager nyhedsbreve om produkter, serviceydelser, kurser og arrangementer via e-mails fra Schneider Electric Danmark A/S (herunder Schneider Electric IT Denmark ApS, Lauritz Knudsen og Proface). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsbreve. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med vores privatlivspolitik med Schneider Electric Danmark A/S, CVR 70698714, Lautrupvang 1, 2750 Ballerup, tlf. nr. 88302000 som dataansvarlig. Læs vores privatlivspolitik

Indtast venligst dine oplysninger.

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Den seneste version til Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge anbefales for at opnå optimal funktionalitet.