• Default Alternative Text

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller har brug for flere oplysninger eller teknisk support.

Vores kundeservice er desværre ikke tilgængeligt lige nu. Indsend venligst spørgsmål, anmodning om support eller klage på nedenstående formular.
Default Alternative Text

Har du brug for hjælp?

Angiv dine oplysninger nedenfor, og vores kundeservice vil besvare din forespørgsel, supportanmodning eller klage så hurtigt som muligt.
* obligatorisk

Schneider Electric bruger de personlige oplysninger, du giver os, til at imødekomme dine anmodninger, til at kommunikere med dig og til at yde dig bedre service, hvis du kontakter os igen. Anmodninger analyseres automatisk af vores systemer for at give dig et hurtigt og relevant svar. Disse aktiviteter udføres i vores kunders og Schneider Electrics legitime interesse. Vi gemmer dine data, så længe det er nødvendigt til disse formål. Få flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan Schneider Electric bruger personlige oplysninger i fortrolighedspolitikken

Alternativ standard tekst

Vil du hellere tale med os?