Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Vores kundeservice er desværre ikke tilgængeligt lige nu. Indsend venligst spørgsmål, anmodning om support eller klage på nedenstående formular.
Hvis du er privat forbruger og har spørgsmål til din konkrete el-installation, skal du kontakte din lokale elektriker.

Kontaktformular for professionelle. Angiv dine oplysninger nedenfor, og vores kundeservice vil besvare din forespørgsel, supportanmodning eller klage så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes E-mailadressen, du har indtastet, er ugyldig

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Schneider Electric bruger de personlige oplysninger, du giver os, til at imødekomme dine anmodninger, til at kommunikere med dig og til at yde dig bedre service, hvis du kontakter os igen. Anmodninger analyseres automatisk af vores systemer for at give dig et hurtigt og relevant svar. Disse aktiviteter udføres i vores kunders og Schneider Electrics legitime interesse. Vi gemmer dine data, så længe det er nødvendigt til disse formål. Få flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan Schneider Electric bruger personlige oplysninger i fortrolighedspolitikken

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

Vil du hellere tale med os?

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Internet Explorer 9 eller højere anbefales for optimal funktionalitet.