Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
Vores kundeservice er desværre ikke tilgængeligt lige nu. Indsend venligst spørgsmål, anmodning om support eller klage på nedenstående formular.

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes E-mailadressen, du har indtastet, er ugyldig Telefonnummeret, du har indtastet, er ugyldigt

Telefonnummeret, du har indtastet, er ugyldigt

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Schneider Electric bruger de personlige oplysninger, du giver os, til at imødekomme dine anmodninger, til at kommunikere med dig og til at yde dig bedre service, hvis du kontakter os igen. Anmodninger analyseres automatisk af vores systemer for at give dig et hurtigt og relevant svar. Disse aktiviteter udføres i vores kunders og Schneider Electrics legitime interesse. Vi gemmer dine data, så længe det er nødvendigt til disse formål. Få flere oplysninger om dine rettigheder, og hvordan Schneider Electric bruger personlige oplysninger i fortrolighedspolitikken

Ved at vælge "Ja" og trykke på tilmeld giver du samtykke til, at du modtager nyhedsbreve om produkter, serviceydelser, kurser og arrangementer via e-mails fra Schneider Electric Danmark A/S (herunder Schneider Electric IT Denmark ApS, Lauritz Knudsen og Proface). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsbreve. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med vores privatlivspolitik med Schneider Electric Danmark A/S, CVR 70698714, Lautrupvang 1, 2750 Ballerup, tlf. nr. 88302000 som dataansvarlig. Læs vores privatlivspolitik.

Dette felt skal udfyldes

Please check this box

Problem with captcha verification, please check your connection

Vil du hellere tale med os?

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Den seneste version til Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge anbefales for at opnå optimal funktionalitet.