Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais

Alternativ standard tekst

Download dokumenter

Uanset hvilken dokumentation du søger, kan du nemt finde den med vores dokument- og downloadcenter. Du kan hurtigt gennemse og downloade kataloger, hvidbøger, produktsoftware, CAD-filer, installationsvejledninger, brugervejledninger og meget andet for at få hjælp til dit daglige arbejde.
Alternativ standard tekst

Hent software

Uanset om du udvikler, bygger, betjener eller vedligeholder, kan vores software skabe effektivitet gennem hele værdikæden ved hjælp af markedsførende ekspertise, teknologi og partnerskaber. Find den bredeste softwareportefølje til energistyring og industriel automation her.
Alternativ standard tekst

Find produkter

Er du usikker på, hvilket produkt der passer til dit projekt? Få svaret hurtigt og nemt med vores produktvælger, som fører dig gennem beslutningsprocessen.
Alternativ standard tekst

Find svar

Har du spørgsmål? Vi er her for at hjælpe. En hurtig søgning i vores emneopdelte ofte stillede spørgsmål og tekniske artikler er en nem måde at finde de svar, du søger.
Alternativ standard tekst

Find forhandlere

Find hurtigt og nemt din nærmeste forhandler blandt mere end 15.000 salgssteder over hele verden med vores funktion til søgning efter forhandlere. Vores distributører forstår slutbrugerens behov og leverer de produkter, du har brug for - og den bedste indkøbsoplevelse.
Alternativ standard tekst

Bliv grøn

Green Premium giver gennemsigtighed ved at fremlægge omfattende og pålidelige oplysninger om miljøpåvirkningen fra vores produkter. Vi fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om farlige stoffer, miljøpåvirkning og bortskaffelsesinstruktioner.

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Internet Explorer 9 eller højere anbefales for optimal funktionalitet.