Vores varemærker

Impact Logo Company English Black 177x54.svg

Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Tjek ordrestatus, pris og tilgængelighed

For de distributører og partnere, der bestiller direkte hos os, giver mySchneider-portalen adgang til: 
  • Priser og tilgængelighed for produktet i realtid
  • Interface med forenklede tilbud
  • Ordrehistorik og forsendelsesoplysninger

Få personlig support

  • Opret sager, og få hjælp fra vores eksperter
  • Administrer sager, og få vist sagshistorik
  • Personlig chatoplevelse

"mySchneider er nem at bruge og nem at navigere med alt på ét sted."

Vi elsker at høre positiv feedback fra vores partnere om, hvor meget mySchneider personlige alt-i-én-oplevelse understøtter deres virksomheder.
Opret din konto Åbner i nyt vindue

Opret mySchneider-konto

Få fuld adgang til tilpassede værktøjer og support.
Opret din konto Åbner i nyt vindue
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Brug for hjælp?

Start her!

Find selv svar eller kontakt en af vores eksperter.

Kontakt support

Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger, teknisk support eller hjælp til at klage og meget mere.

Find forhandler

Find den nærmeste Schneider Electric-distributør.

 Åbner i nyt vindue

Søg i FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ

 Åbner i nyt vindue

Kontakt salg

Start din salgsforespørgsel online, så bliver du kontaktet af en ekspert.