Welcome the the Schneider Electric French website. It looks like you are located in the United States, would you like to change your location?

Traduisez en francais
  • Ét mærke, mange fordele

Historien om Green Premium

Vores miljømærke Green Premium leverer komplet miljøinformation til alle, lige fra husejere, byggeledere og arkitekter, til vores distributører og OEM-partnere.

Fundamentet for en bæredygtig ydeevne

Ressource performance

CO2 og P&L påvirkning

Green Premium effektivisere ressourcer gennem aktivernes livscyklus. Dette indebære effektivisering af enegiforbruget og forbruget af naturlige ressourcer, samt minimeringen af CO2 udledningen.

Optimer driften

Effektivisering af ejerskabsomkostninger

Vi hjælper vores kunder med at optimere de totalomkostningerne, der er, ved at eje deres aktiver. Dette gør vi, ved at tilbyde IoT-kompatible løsninger, samt yde service i form af opgradering, reparation, montering og genfremstilling.

Vedvarende udvikling

Ro i sindet

Green Premium produkter følger direktiverne RoHS og REACh’s anvisninger. Samtidig går vi også ud over disse gennem en trin-for-trin erstatning af vores produkters materialer og indhold.
  • R.W. Kern Center: En nettopositiv energibygning med Green Premium

Hampshire Colleges R.W. Kern Center er designet til at give mere, end det kræver. Den integrerede miljøstrategi bragte dette nettopositive anlæg til live... med lidt hjælp fra Schneider Electrics Green Premium-program.

Hvad er et Green Premium produkt

Green Premium produkter leverer detaljerede informationer vedrørende deres lovmæssige overholdelser, materialer, miljøpåvirkning og driftsomkostninger. De tilbyder markedsdrevne værditilbud gennem tredjeparts mærkninger og produkt certifikater, der hjælper vores kunder med at komme i mål med deres ambitioner om bæredygtighed.

Hvad er Green Premium service

Green Premium services implementerer principper om løbende vedligeholdelsesomkostninger inden for bl.a. holdbarhed, upgradering og genanvendelighed for at tage skriftet videre i en industri med en ”take, make and dispose”-model. Ved at bruge disse services kan vores kunder reducere deres miljøpåvirkning og optimere de totalomkostninger der er, ved at drive deres aktiver.

Hvad er en Green Premium løsning

Green Premium løsninger benytter sig af IoT kompatible enheder og digitale værktøjer der optimere forbruget af energi samt andre naturlige ressourcer. Løsningerne gør det muligt for vores kunder at reducere deres påvirkning af miljøet og minimere deres CO2-fodspor.
Gennem samarbejdet med tredjeparts-virksomheder med bæredygitge mærkninger og certifikater, hjælper udvalget af Green Premium produkter, services og løsninger vores kunder med nemmere at komme i mål med deres bæredygtige ambitioner.

Green Premium brand løfter

Alternativ standard tekst

Miljømæssige informationer med gennemsigtighed om Schneider Electrics produkter er digitalt tilgængelige 24/7.
Alternativ standard tekst

Minimal brug af risikable stoffer der overholder og overgår direktiver fra RoHS og REACh.
Alternativ standard tekst

Miljømæssige offentliggørelser såsom Product Environmental Profiles (PEP), der tilbyder robuste miljømæssige informationer.

Vedligeholdelsesprofiler der tilbyder vejledning vedrørende ansvarlige produkter med en ”end of life”-behandling, der stemmer overens med vores driftsmæssige værditilbud.
  • Download mySchneider app’en og tjek Green Premium produkterne fra din mobil

Nu kan du tjekke dine Green Premium-produkter ved hjælp af mySchneider-appen.
I 2008 udviklede vi Green Premium, vores program for produktbæredygtighed, for at levere gennemsigtig information om farlige stoffer, miljøpåvirkning og bortskaffelsesinstruktioner. Det nye Green Premium er et udtryk for vores faste overbevisning om, at ambitiøse miljøhensyn skal integreres i alle vores værdiforslag. Det er også, hvad kunder og forretningspartnere i stigende grad har bedt om, i mange geografiske områder, på tværs af mange markedssegmenter.

Green Premium præsentation

Lær mere om det nye Green Premium ecolabel og hvordan det har udviklet sig til at drive vores kunders bæredygtige performance.

Tjek produktet

Find eller download omfattende informationer og declarationer om Green Premium produkter fra vores database.

Find Green Premium produkterne på din mobil

schneider-ios-apps

Download mySchneider til IOS

download-schneider-ccc

Download mySchneider til Android

Scan mig

<script> $(document).ready(function() { $('head').append('<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=714825126">'); }); </script>
<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>
Din browser er ikke opdateret og har kendte sikkerhedsproblemer. Det kan også være, at den ikke viser alle funktioner på dette websted eller andre websteder. Opdater venligst din browser for at få adgang til alle funktioner på dette websted. Internet Explorer 9 eller højere anbefales for optimal funktionalitet.