Vores varemærker

Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Find vores kontaktpersoner

VP Digital Energy

Gustav Gustavsson Klippel

VP Digital Energy

E-mail: Gustav.Gustavsson@se.com

Mobil: +46 731523684

Business Support

Margit Arper

Business Support Manager

E-mail: Margit.Arper@se.com

Mobil: +45 23243881

Country Sales Manager

Dan Jakobsen

Country Sales Manager

E-mail: dan.jakobsen@se.com

Mobil:+45 27779419

BMS Partner

Frederik Moeller

Offer Manager

E-mail: Frederik.Moeller@se.com

Mobil: +45 27789165

Power Partner

Nikolaj Bakke

Offer Manager Power Solutions

E-mail: Nikolaj.Bakke@se.com

Mobil: +45 27779417

Kontakt os på telefon

Tlf.: +45 88302030

Kontakt én af vores eksperter i dag for support eller få en service aftale, der dækker lige præcis dine behov.

<!-- Start SmartBanner configuration --> <meta name="smartbanner:title" content="mySchneider"> <meta name="smartbanner:author" content="Schneider Electric SA"> <meta name="smartbanner:price" content="Gratis"> <meta name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - On the App Store"> <meta name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - Google Play"> <meta name="smartbanner:icon-apple" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:icon-google" content="//lh3.googleusercontent.com/lAVirntKlp63vbntUZvOkMvZI8fE4rIoA5Lwif9M09VxzFhcWE21sTDYqJqOqIPqg4m4=w300-rw"> <meta name="smartbanner:button" content="Se"> <meta name="smartbanner:button-url-apple" content="http://m.onelink.me/e5bff3e5"> <meta name="smartbanner:button-url-google" content="https://app.appsflyer.com/com.schneider.qrcode.tocase?pid=Web&c=Smart_app_bannerDK"> <meta name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"> <!-- End SmartBanner configuration --> <link rel="stylesheet" href="[PublicationUrl]/assets-re1/css/smartbanner.min.css" /> <script type="text/javascript" src="[PublicationUrl]/assets-re1/js/smartbanner.min.js"></script>

Brug for hjælp?

Start her!

Find selv svar eller kontakt en af vores eksperter.

Kontakt support

Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger, teknisk support eller hjælp til at klage og meget mere.

Find forhandler

Find den nærmeste Schneider Electric-distributør.

 Åbner i nyt vindue

Søg i FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ

 Åbner i nyt vindue

Kontakt salg

Start din salgsforespørgsel online, så bliver du kontaktet af en ekspert.